Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek ez beleférne a kapcsolatba?
"Ha többet akarna, akkor már biztos próbálkozott volna, szóval nem hiszem"
Ez maga a próbálkozás, hát nem látod???!
Egy férjes asszonynál nem úgy fognak bepróbálkozni,hogy elhívják nyíltan randira, vagy meg akarják csókolni, mert foglalt és úgyis ignorálná.
Egy férjes asszonyt pont úgy kell elhódítani, ahogy ő teszi. Kedves gesztusokat tesz, drága helyekre visz, jószívű tanácsokat ad, hogy mutassa mennyire fontos vagy neki. Megpróbál benned érzelmeket kialakítani maga iránt, hogy előbb-utóbb jobban vonzódj hozzá, mint a saját férjedhez. Egy férjes nőhöz ilyen lassan és visszafogottan kell csinálni, és ő pontosan jól csinálja. Vedd már észre!
Ha nincs ebben semmi, miért nem mondod meg a férjednek?
Nem értem egyébként, hogy van képed többször is elfogadni a luxus meghívást. Ha szimplán barátok lennétek, akkor az lenne, amit a férjednek beadtál. NÉHA kávéztok...
A 11-es egy okos ember, és szerintem teljesen igaza van. Ez már jócskán benne van a bepróbálkozásban.
Nekem is vannak férfi barátaim és haverjaim is, mert én magam is fiús vagyok egy kicsit, és jobban kijövök velük, mint nőkkel. Többen közülük volt szaktársak/kollégák, szóval mi is tudunk segíteni egymásnak, és órákig tudunk munkáról is beszélgetni, de furcsa módon soha egyik se akart drága étterembe vinni vagy a kocsijával furikázni. Kávéra, kocsmában sörre meghívnak néha, de nálunk az a szokás, hogy vagy köröket, vagy felváltva fizetünk, így én is meg szoktam hívni őket. Lakásra is csak ahhoz mentem eddig, aki házibulit tartott, vagy otthoni alapozást valami koncert előtt, meg mikor többen együtt tanultunk.
Nekem is égne a pofám a helyedben, egyrészt, mert hazudnék a férjemnek, és nálam semmilyen formában nem fér bele egy kapcsolatba a hazugság, másrészt, mert kihasználnám az egyik barátomat. Ez utóbbi esetet még így szingliként is gáznak tartom, ha nem akarok tőle semmit. Meg egyébként is, ez az elit kajáldás dolog nem az én világom.
Már ne is haragudjál, de hogy a francban várnád, hogy megbízzon a férjed benned, amikor egy másik pasiról azt írod, hogy a kocsijába beszállsz, vele ebédelgetsz és még a lakására is feljársz?! Mégis ki a büdös bánat hinné egy szavad is? Lehet fröcsögni bizalomról, de nem adsz rá semmi okot!
Nálam ez simán szakítóok lenne! Amit én nem csinálnék meg, azt a másiktól is elvárom!
26/F
Kedves Kérdező, pont hogy most próbálkozik be nálad ezerrel, ezekkel a gesztusokkal.
Legyen már eszed és tartsd be a kollegiális kapcsolat határait! Cégnél meglát valaki titeket közösen vacsorázgatni valahol, mégis mit fognak gondolni? Ennyire akarsz kockáztatni egy esetleges pokoli munkakörnyezetet, ahol a hátad mögött majd ujjal mutogatnak rád?! (még ha részedről esélytelen, hogy bármi lehetne)
Térj már észhez...
Kerdezo, egy ferfi nem lehet szilard melletted, ha te nem vagy szilard mellette. Miert legyen o szilard homokko tamasz melleted a tengerparton, ha a mellette allo kovet a legkisebb hullam is elmossa?
Ha a pasi felkinal neked egy vacsorat, nezz a szemebe es mondd azt, hogy van neked az eletedben egy ferfi, akivel te vacsorazni jarsz. Es mutasd fel a jeggyurudet a bal kezeden kozben. Millio ajanlatot fogsz kapni a ferfiaktol, de te mindig mutasd fel a bal kezedet, neked mar van Napod, te ot valasztottad es nem veletlenul, soha semmi felhot nem engedsz be a Napod ele. Ennyi a titka a husegnek.
A ferfi, aki ilyen sunyin probal teged beahalozni, az nem szamit semmit. A tortenet fohose te vagy, a te gerinced a tet, az a gerinc, aminek nekidol artatlanul ma a ferjed, amert azt hiszi, remeli, hogy te is olyan szilard vagy, mint o.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!