Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszút állni a szakításért nagyon csúnya dolog?
Figyelt kérdés
Eldobott mint egy rohadt rongyot, mi lenne ha ezért egész életében keresztbetennék neki? Bár úgyse tudnám megtenni mert sajnálnám mert jó ember. De velem elbánt, tökretett.2020. okt. 20. 22:37
31/35 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekelne a történet, ha megosztható, privátban.
Én meséltem a "kis közösséges élményeimet" sajnálom ha off-oltam kicsit a kérdés témáját illetően.
32/35 anonim válasza:
Fölösleges. Az idődet rabolod. Minek időt pazarolni valakire akinek nem kellesz? KEress olyat aki úgy imád ahogy vay. Az élet kiforrja.
33/35 A kérdező kommentje:
Ő is imádott, azt mondta meindig, aztan durr. Elegem van az egészből
2020. okt. 27. 18:26
34/35 anonim válasza:
Én is így jártam, próbálj meg minél több más dologgal foglalkozni, nekem ez kicsit segít, valamint gondolj arra, hogy milyen gáz amit csinált, kicsit próbáld megutálni, az is jó ilyenkor.
35/35 anonim válasza:
Én is friss szakítás feldolgozásával kínlódok, nagyon rossz 😥
Magam sosem állnék bosszút, csak magam járatnám le és csak azt bizonyítanám jól döntött, hogy hagyott elmenni.
(De abban azért reménykedem, hogy az élet visszaadja neki azt a szenvedést amit nekem okozott. (Meg annak is alaposan aki ellenem hangolta folyamatosan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!