Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok példát olyanra, h nagyon csúnya szakítás után, idővel újra összejöttek?
Velem volt ilyen.
Nagyon csúnya szakítás volt, annyit vitáztunk a barátommal egy idő után, hogy már egy szenvedés volt, semmiben sem értettünk egyet, ezért szakítottam. Nagyjából 3 hónapig nem álltunk egymással szóba, főleg, hogy az elején egyfolytában hívogatott, nem csak ő, hanem a haverjai telefonjáról is.
Aztán egyszer csak abbahagyta, úgy egy hónap után (addig nagyjából 2-3 naponta ezzel szórakozott). Eltelt még két hónap, megkeresett, ekkor már teljesen normálisan, úgyhogy én is szóba álltam vele. Jó darabig csak beszélgettünk, végül úgy láttuk, hogy mindketten fejlődtünk, esetleg megpróbálhatnánk újra.
Azóta már véglegesen is szakítottunk, jó ideje mással vagyunk mindketten, mindenesetre én azt mondom, ha valakit tényleg szerettél, érdemes újra próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!