Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha úgysincs soha ideje, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgysincs soha ideje, akkor meg sem kell neki magyarázni, hogy miért fejeztem be?

Figyelt kérdés
Másfél évig voltunk együtt. Heti 2x, 3x szoktunk találkozni. Az utóbbi 1 hónapban összesen 2x találkozunk, mindig volt más dolga (motorverseny van, megbeszéltem már a haverokkal hogy találkozunk...). Oké, nyilván nem kell mindig velem lennie, de örültem volna ha a 7-ből nem 6, hanem csak 5 napot töltött volna a haverjaival, a másik 2 napban pedig velem lett volna... De ebből neki annyi jött le, hogy eltiltom a haverjaitól. Már nincs kedvem elmagyarázni, hogy beleuntam ebbe, hogy mindenki fontosabb neki nálam. Már nem először kértem hogy töltsön velem több időt, 1-2 hónapig működött is a dolog, de a vége mindig ugyanez lett. 1 hete nem reagálok se a hívásaira, se az üzenetire. Persze ő nem érti mi bajom van.

2020. okt. 3. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Én azért lennék annyira tisztességes, ő hiába nem volt az, hogy közöljem vele, hogy legyen boldog a haverokkal, én kiléptem ebből.
2020. okt. 3. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szó nélkül kilépni szerintem soha nem jogos. A másiknak joga van tudni miért hagyod el. De nem kell túl ragozni se. Mondd el neki, hogy neked ebből most lett elég és nem kérsz többet a kapcsolatból. Aztán menj amerre kedved tartja. De ennyit mindenki megérdemel szerintem.
2020. okt. 3. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt azèrt illene közölni a másikkal, hogy rèszedről be van fejezve.
2020. okt. 3. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki, hogy köszönöd, de te kiléptél ebből a kapcsolatból, oszt csókolom. Abban igazad van, hogy ebbe több erőt nem kell fektetni, de azét közöld a másikkal is.
2020. okt. 3. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!