Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet ezt magyarázni?

Figyelt kérdés
Egy éve komolyan el akartam válni a férjemtől. A bíróságra is bementem érdeklődni. Felmentem akkor több társkeresőre is, végül a fiam rábeszélt, hogy várjak még vele.Ekkor töröltem magam egy kivételével.Ez olyan kihalt oldal nem tartottam szükségesnek. Aztán többé-kevésbé rendeződtek a dolgok. Végülis jól érzem magam abban a környezetben ahol élek. A férjemmel olyan langyos víz de belenyugodtam. Nem vagyok már fiatal.A hozzám való férfiak fiatalabb nőt is tudnak találni. Szóval feladtam. Most viszont olyan történt amire nem voltam felkészülve. Egy számomra ideális férfi keresett meg.A képei és tel. beszélgetés alapján lehet a "páromat" találnám meg ha más helyzetben lennék. Mit tegyek? Most sajnálom, hogy nem váltam el. Mondjam el neki, hogy csak lakótársak vagyunk a férjemmel, belenyugodtam ebbe a langyos életbe de ha úgy alakulna válnék.Gondolom egy komolyabb férfinak ilyen esetben kuka a jelölt. Én magam is komolytalannak érzem. Vagy ne magyarázkodjak, mondjam TÁRGYTALAN és töröljem magam. Ez most fáj. Ez lenne a korrekt, tudom. Lehet úgy egyáltalán társat keresni, hogy az ember még nem lépett ki hivatalosan a régiből?
2020. jan. 4. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Röviden: Lehet ja.

Hosszan: Ez egész korrekt hozzáállás, be kell valljam, nagyon ellenzem a férj/feleség háta mögötti randizásokat, meg amiket lehet itt is olvasni meg máshol hallani (félrelépések, flörtök), de nálad legalább látszik a gondolkodás szikrája. Meg nem feküdtél (még) le mással (remélem).

Nem élhetsz le egy életet boldogtalanul, te is tudod. Langyosban? Ezt akarod még 20-30 évig? Dehogy.

De ha meg “randizol”, szemétség a férjeddel szemben, ha hazudsz a randi partnernek, az is. Ez nehéz kérdés.

Nem mondom hogy: Válj el, aztán mehet a randi. Ez egy gyors és drasztikus lépés. És ha nem jön össze a másikkal? Miből mondod meg, pár telefonbeszélgetésből hogy ő a nagy Ő? Áhh...

Van egy férjed akivel “nagyjából” jó. Azt nem írtad hogyan próbáltál javítani rajta, mi az amivel javult, mert az írtad javult. Ezeket kéne még nyomatni. Gondolj arra hogy van egy férjed akinek már tudod a dolgait, nem kell új kapcsolatot felépíteni, egymást megszokni stb., manapság már ennek is örül az ember :D Bizonytalanba, ismeretlenbe meg belemenni... Majd ha a férjeddel tényleg úgy látod hogy nem akarod tovább... nem kell ma, vagy holnap, nem hajt a tatár, adj még időt a dolgoknak. Aztán majd meglátod, te tudod.

Azt még elmondom, mint férfi, mivel a kérdés része volt, hogy nem feltétlen kuka a nő ha elmondja hogy van férje és váláson gondolkodott. Ha nagyon bejön a nő, ráhajtanék. Egyrészt genyóság: férjes nő. Oké. De! ... 3 emberrel jót (“khm”) teszel, magadnak meg a nőnek biztos. A férj meg meg lesz szabadítva egy ilyen se-veled se-nélküled kapcsolatból.

Ez ilyan régi dolog inkább hogy akivel összeházasodtál örökké a párod. Nem a válást szorgalmazom, mert tényleg durva hogy mennyi van manapság. Modern idők vannak, ha tehetsz a boldogságodért, és igenis megpróbáltál csomó mindent a férjeddel, kutya kötelességed boldognak lenni! Van 7 milliárd ember a bolygón meg élsz 70 évig. Aztán eshetsz 2 szék közé, gondolom tudod. Hát akkor megint keresel még mást. A férjedhez vissza már szerintem ne menj.

Komolytalan, nem komolytalan, mégis elgondolkodtál rajta, itt valami azért van, érted. El ne zárd magadtól a lehetőséget, de ne is flörtölgess, első a férjeddel való kapcsolat javításának próbálkozása! Sok szerencsét.

(1: Jó semmitmondó válasz lett tudom XD, 2: Kort írhattál volna.)

2020. jan. 5. 00:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Első jól leírta, egyet is értek vele, csak annyit tennék hozzá, hogy bárhogyan is döntesz, maradj korrekt a férjeddel. Magyarul ne a háta mögött csináld, ha mégis összejönnél vele. Szerintem ennyit mindenki megérdemel és valószínűleg te is elvárnåd tőle fordított helyzetben. Sok sikert!
2020. jan. 5. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyerekek hány évesek?
2020. jan. 5. 08:45
 4/4 A kérdező kommentje:
20 és 22 évesek.
2020. jan. 5. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!