Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megtudja magyarázni?
Sziasztok, 19 éves lány vagyok, fél eve van egy barátom, (regebb ota ismerjük egymast mint fel ev) rengeteg baratnoje volt, valakit szeretett valakit nem csak...kellett .. Miota ismerem velem mindig mas volt. vegul összejöttünk es ugy szeret mint meg engem soha senki. Teljesen megváltozott megkomolyodott. Nem jar bulizni , inni , nem csajozik. Régen ebből állt az élete. VIszont. Ha ideges lesz elborul az agya, kezet emel rám (ok nelkul). Nem szo szerinti ütésekről beszelek...Mi az oka ennek? ha a tobbit nem szerette..es nem;is bantotta oket
..engem akkor mert bant ha annyira szeret allitolag?

Ezen nem kell semmit elmagyarázni.
Hagyd ott, mert ez csak rosszabb lesz.

Egy dolgot nem értek. Ha valaki "parkapcsolatban" kezet emel a másikra, mi a fenét vagy még vele? Nincs közös gyerek, semmi más nem köt össze titeket csak az a szerelemnek nevezett valami. Mi kell történjen, hogy elhagyd? Mit szeretsz benne? Mert ez nem szerelem, sem szeretet, csak ragaszkodás valakihez aki téged bánt. Nem bántásból írom, még ha annak tűnik is. Ébresztő! Ha elhagynád, akkor meg kapaszkodni fog, akár sírni is, hogy ő csak téged szeret. NEM, ő nem szeret téged, csak saját magát. Könyörgöm hány nőnek, gyereknek kell meghallnia, hogy mások tanuljanak belőle, hogy aki egyszer kezet emel valakire, az máskor is meg fogja tenni!
Ha most otthagyod, talán útját állod annak, hogy a következő kapcsolatod is bántalmazó legyen. A bántalmazásnak bármilyen formája romboló hatású. Még fiatal vagy, ne tedd tönkre az életedet!

A fizikai bántalmazást a törvény is bünteti.
Nem értem, miért foglalkozol még egy ilyen létformával, de a te döntésed...

#7es vagyok
Bármennyire rossz ezt olvasnod, ne ragadj benne egy ilyen kapcsolatban, főleg nem ilyen fiatalon!
Most kezdődnek a legszebb éveid, nem szabad, hogy félj a párodtól! Mellette pont, hogy mindig biztonságban kell hogy érezd magad.
Írd majd meg, hogy alakulnak a dolgok. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!