Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki szakítás után a -1000ből hozta vissza a kapcsolatot?
19# Pontosan! :) A visszaszerzesnek es az elengedesnek ugyanaz a megoldasa. Ne keresd, ne irj, ne uzenj. Max csak 1et a vegen amiben leirod h, szted mit kellett volna csinalnotok de elfogadod a donteset. Es ennyi! Atrakod a fokuszt magadra es elsz tovabb. Amikor pedig jon akkor dontesz de a kontroll vegig nalad marad.
Egyebkent amikor jelentkezik akkor se kell eleborulni hanem bizonyitson h, komolyan gondolja.
Par pelda meg h, erosodj:
1. elhagyott egy regi pasi miatt. 5 ev mulva keresett meg bar en mar 1 het mulva massal voltam... elutasitottam persze.
2. pasija volt mikor megismertem. osszejottunk. visszament. megint jott. majd visszament. megint jott. elhajtottam...
3. 4.5 evig kapcsolat. szetmentunk. fel ev mulva akart jonni de mar elmult az erzes es volt mas.
4. 3 evig kapcsolat. pasi miatt szet 1.5 ev mulva akart jonni de mar volt sokkal jobb.
5. jelenlegi... 3 evig kapcsolat pasi miatt szakit. napra pontosan 1 ev mulva hazamenekult kulfoldrol. 4 hetig vacilal. majd vissza pasihoz. de az a kapcsolat igy mar ugyis kuka ezert biztosan megint jonni fog :)
Az osszes esetben amikor lelepnek 1 utolso level es nagy csond. Nehez de ki kell birni, addig meg foglalkozz magaddal!
Nagyon szépen köszönöm! Nekem vagy 5-6 ilyan nagy utolsü levél akcióm volt, de most tényleg visszafogom magam. Talán nőként se olyan hú de egyszerű normális pasik találni. Én pedig minden önfényezés nélkül annak tartom magamat, ahogy vele bántam szerintem nagyon korrekt volt. Csak szerintem téved azzal hogy fejébe vette hogy nem illünk össze, amikor csak össze kéne csinolódni, és hajlandó lennék nagyobb változtatásokra is..
Köszi mégegyszer!
4-esnek igaza van!
"mégsem volt jobb"
azért mennek vissza az emberek, a tévhittel ellentétben..."ami mézesmázas mese , hogy még is rájött h én vagyok élete szerelme és összetartozunk stb stb...." mert nem talált jobbat se mást..
3x hoztam vagy hoztuk vissza, mert: "mindennél jobban szeretlek, örökre".
Mikor vége lett akkor már csalt.
Semmi értelme, ha felmerül az, hogy nem megbízható a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!