Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom örökre megszakíti velem a kapcsolatot, mert nem adom oda neki a fiókom jelszavát?
Figyelt kérdés
Vagy csak meg akar ijeszteni? Én sem tudom az ő jelszavait és nem is akarom tudni.2020. aug. 15. 15:31
1/26 anonim válasza:
Ez beteges. Ha ezért szakítani akar, akkor tegye meg. Jobban jársz ..
2/26 anonim válasza:
Mert így akar érzelmileg zsarolni. Nálam ha a párom ilyennel jönne, tennék neki egy szívességet és kidobnám!
3/26 A kérdező kommentje:
De mit akar ezzel elérni?
2020. aug. 15. 15:34
4/26 anonim válasza:
3 Akinek nincs titkolni valója, az nem hezitál, nem ír ki kérdést hanem azonnal tolja. Ennyire egyszerű a dolog.
5/26 anonim válasza:
Azt, hogy kontroll alatt tartson. vagy betegesen féltékeny, vagy pszichopata. Te ismered őt.
Ez egy méreg és az a baj, hogy még egy esetleges szakítás után is nyomot hagy benned, ha túl sokáig ülsz egy ilyen kapcsolatban.
6/26 anonim válasza:
4+ Ha meg betyárkodtál-akkor meg szerintem már meg sem kell mutatnod, mert egyértelmű, hogy hunyó vagy.
7/26 anonim válasza:
Hú, nehéz kérdés... Talán a fiókod jelszavát akarja elérni?
Ne legyél már ilyen naiv, nyilvánvalóan a totális kontroll a célja. Most menekülj!
8/26 A kérdező kommentje:
Azt sem szerette, ha barátkoztam. Nincsenek barátaim 3 éve, ezért szoktam itt tanácsokat kérni.
2020. aug. 15. 15:36
9/26 A kérdező kommentje:
7# az összes jelszót.
2020. aug. 15. 15:37
10/26 anonim válasza:
Jézusom, ne legyetek már ennyire retardáltak, ALAP, hogy nem adjuk meg semmilyen jelszavunkat senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!