Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom örökre megszakíti velem a kapcsolatot, mert nem adom oda neki a fiókom jelszavát?
Figyelt kérdés
Vagy csak meg akar ijeszteni? Én sem tudom az ő jelszavait és nem is akarom tudni.2020. aug. 15. 15:31
11/26 A kérdező kommentje:
Tudta nagyon sokáig a jelszavaimat, de megváltoztattam kb 1 héttel ezelőtt, amikor letiltott és megszüntette velem a kontaktot. Aggódtam, nehogy valamit dühében tegyen.
2020. aug. 15. 15:39
12/26 A kérdező kommentje:
De mit ér el vele, ha teljes kontrollt akar? Nem értem tényleg.
2020. aug. 15. 15:41
13/26 A kérdező kommentje:
A másik dolog, hogy visszajön?
2020. aug. 15. 15:41
14/26 anonim válasza:
A barátod beteg, jól teszi,ha megszakít veled minden kapcsolatot, hidd el, így jársz a legjobban.
15/26 anonim válasza:
"De mit ér el vele, ha teljes kontrollt akar? Nem értem tényleg."
Hű, akkor asszem veled is van baj bőven....
16/26 A kérdező kommentje:
A másik dolog, hogy még tervez találkozni egy külföldi lánnyal, akivel megcsalt egyszer.. Legalábbis ezek voltak az utolsó szavai. Pedig ha hiszitek, ha nem tényleg egy angyali személyiség a barátom. Nem értem ezt a hirtelen drasztikus változást.
2020. aug. 15. 15:44
17/26 A kérdező kommentje:
15# véleményekre vagyok kíváncsi. Ennyi.
2020. aug. 15. 15:44
18/26 anonim válasza:
"Azt sem szerette, ha barátkoztam. Nincsenek barátaim 3 éve, ezért szoktam itt tanácsokat kérni."
Szerinted ez normális egy párkapcsolatban? Tipikus pszichopata a párod, te pedig tipikus áldozat vagy. MENEKÜLJ!
19/26 A kérdező kommentje:
Azért használom néha az oldalt, mert nincs kivel megbeszélnem ezeket. Szóval, ezért vannak efféle kérdések is.
2020. aug. 15. 15:46
20/26 anonim válasza:
Akkor szakítson. Ne add neki oda. Kontrollmániás az ilyen, és az első lpés a bántalmazó kapcsolathoz.
Nekem ha ilyent csak felvetne, már akkor azonnal repülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!