Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ha minden kapcsolatot megszakított, akkor lehet még reménykedni? Akinél bevett praktika ez, total közönyt jelent vagy csak szimplán ezt látja jónak?
Hirtelen szakítottunk, igazából...meg sem let beszélve, de azóta nem veszi fel a telefont és nem válaszol az üzenetemre sem. Nem zaklattam, utána két napig próbálkoztam, akkor is naponta 2x hívtam, és a végén irtam neki egy üzenetet, amire szintén nem válaszol. Ez volt két hete.
Reménykedhetek még abban hogy egyszer megfogom kapni a válaszaimat?
Ha ujrakezdesrol van szo....azt nem ugy kell ertelmezni, hogy hetek vagy honapok mulva kibekultok es egy par lesztek.
Itt evekrol beszelunk egy ilyennel.
5-10 ev.
Szerintem sem érdemes reménykedni, ha válaszra sem méltat.
De persze próbálkozz még, ha ezt érzed fontosnak! Előbb-utóbb megunja majd valamelyikőtök és reagál. Vagy ő mondja meg mi baja, vagy te fogod leszrni az egészet. Kizárólag saját magadra hallgass ebben az ügyben!
Az exem letiltott ahol csak tudott. 4 hónap múlva felkeresett, akkor válaszolt is a kérdéseimre, majd szintén 4 hónap múlva megtette ismét, de akkor már én tiltottam le.
Szóval bármi lehetséges.
De miért! akarnál tőle bármit, mikor ő egyértelmen a tudtokdra adta, hogy NEM érdekled?
Hagyd békén, lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!