Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van aki szakítás után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki szakítás után a -1000ből hozta vissza a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan csinálta?
2020. szept. 24. 01:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor érdemes visszahozni ha mind a két fél akarja az újrakezdést. Általában az egyik fél mindig jobban szereti a másikat ezt saját tapasztalatból írom. Az esetek többségében csak a töltött káposzta jó felmelegítve mondás teljesül. A következő 4 jellemzőnek kell teljesülnie ha elmúlik a rózsaszín köd mindkét féltől: Hasonló Értékrend, Bizalom, Tisztelet, Elköteleződés.
2020. szept. 26. 20:42
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Újrakezdtük egy jó pár hónapig szado mazoztunk még. :) Ugyanazok a problémák jöttek elő.
2020. szept. 26. 21:34
 13/31 anonim ***** válasza:

Igen,volt.

Nem volt értelme. Pedig végül össze is házasodtunk. Azóta már elváltunk.

Ugyanazok voltak a problémáink később is,csak hatványozódott az egész.

2020. szept. 27. 08:32
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Szintén ugyanezeket tudom mondani.

Lehetséges visszahozni csak éppen semmi értelme.

2020. szept. 27. 11:18
 15/31 A kérdező kommentje:
Értem, de én azt mondom ha 5% is csak az esély hosszútávon, akkor is megérne egy próbát, nyugodtabb szívvel is engedném el. De egyszerűen érzem belül hogy működhetne a dolog.
2020. szept. 27. 15:51
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor szoktam arra gondolni, hogy ha dolgunk van még az életben egymással, akkor majd kialakul.

Nem ismerem a történeted...De hidd el hogy megesik az emberrel néha, hogy nehezen enged el valakit, aztán évek múlva rájön, hogy jó volt ez így.

A legjobb amit tehetsz az erőlködés helyett , hogy hagyod a dolgokat leülepedni. Nem kezdesz bele búfelejtő kapcsolatba, csak élsz egy kicsit magadnak. Sport hobbi ,bármi, ami lefoglal.

Nehéz megállni, hogy ne a másikkal foglalkozz, de sokkal hasznosabb egy kicsit távolabbra kerülni a problémától és lehiggadtam átgondolni.

2020. szept. 27. 15:58
 17/31 anonim ***** válasza:

Igen, volt ilyen élményem nemrégen.

Eleinte az motiválta az erőfeszítésemet, hogy MI LESZ VELEM, HA AZ ÉLETBEN ilyen pitiáner nehézség utamat állja? (Több közös ismerős PLUSZBAN ERŐLTETTE, hogy béküljünk ki, nem lehetnek érdek ellentéteink.)

(Visszajutni a munkaerő piacra kényszerű hosszas többéves kihagyás után - súlyos beteg családtag elhalálozása és eltemettetése végeztével -alkalmazkodni mások esetleges rossz beidegződéseihez, rigolyáihoz...)

Ennek a hónapnak a közepén STABILIZÁLÓDOTT IGAZÁN az, amire régen vártam - DE MÁRIS ÉREZTEM, HOGY AZ EREDETI PROBLÉMA MÉGSEM SZŰNT MEG! (Sőt, ugyanúgy fokozódott.) Most már óvatosan szakítófélben vagyok megint érzelmileg - akármennyire kilátástalannak tűnik.

Ui: most Ő (a férfi) kezdeményezte volna jobban MEGINT AZ ÖSSZEMELEGEDÉSÜNKET - egyértelműen kiderült számomra, hogy TÉNYLEG KÖLCSÖNÖS VOLT A VONZALOM...

Üdv:

46/N és 37/F

2020. szept. 27. 18:40
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen van,de minden helyzet más,valakinek sikerül,valakinek nem.
2020. szept. 27. 20:33
 19/31 A kérdező kommentje:
De ahogy elnézem egy a kulcs, hogy nem szabad keresni, csak magától jöhet vissza ha visszajön..
2020. szept. 27. 20:40
 20/31 anonim ***** válasza:

Ezt sem lehet ráhúzni mindenkire, de valóban, velem így történt, hagytam, aztán visszajött.

13as vagyok

2020. szept. 27. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!