Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetet meddig "illik" tartani?
2 éves kapcsolatról van szó. Nekem nagyon feszült időszakom van és sajnos sokszor akaratlanul a páromon csattant. Ez egy nagyobb vitába vezetett és most szünetet kért.
Tegnap egy közeli rokonom elhunyt, ráírtam és átjött. Mondta hogy nem akar egyedul hagyni a szarban. Összebújva fekudtunk de nem csokolt meg se semmi. Kérdeztem milyenek voltak a napjai munkaban stb de nem meselt.
Össze vissza beszel. Olyanokat mondott, hogy csak a rosszat látja most maga előtt, hogy nem biztos abban hogy szüksége van rám. Hogy ő fél és szeretne kuzdeni de ehhez neki most távolság kell.
Ő egy nagyon makacs ember. Én pedig nem szeretném elveszíteni őt...
Nem tudom meddig kellene várnom, hiszen egyreszt vannak egymasnal olyan cuccaink amiket ha vege visszaadnánk/kérnénk. Másrészt pedig nem hiszem hogy a csend, a távolság helyrehoz egy kapcsolatot...
Nem konnyu turelmesnek lennem. Tenyleg rengeteg rossz vesz korul és nagyon jol esne megosztani vele, a karjaiban megnyugodni.
Csak nem tudom meddig kellene várnom arra, hogy megtörje. Nem tudom meddig egeszseges a csend egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!