Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy másfél éves kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy másfél éves kapcsolat után mennyit illik "pihenni"?

Figyelt kérdés
A barátommal december elején szakítottunk. A vége felé már eleve elhidegültünk, mert nem tudtam gyakran hazajárni, de amint tudtam hazamentem, de ő nem jött le hozzám. Közös megegyezés alapján szakítottunk. Amikor elmondtam a barátaimnak az egyik srác elkezdett közeledni felém. Eleinte barátilag aztán egyre többet bókolgatott. Már évekkel ezelőtt is ismertem, tetszett is nekem, aztán valahogy elkerültünk egymástól, nem láttam. Szeptemberben kezdtem az egyetemet (abban a városban ahol megismertem) és újra összekerültünk. Barátnőm szerint kezdett érezni irántam, de mivel barátom volt nem mozdult rám. Most, hogy már nincs többet bókol. Több az érdeklődési körünk is mint a volt barátommal, és megint elkezdett tetszeni, mint pár éve. Nem tudomhogy mennyire lenne helyes 2 hónap után mással összejönnöm, de őt már régebbről ismerem, és akkor tetszett is. Szerintetek mit csináljak? Egy kicsit még várnék.
2018. febr. 1. 07:42
 1/8 Ketseg2017 ***** válasza:
100%

Ameddig te jonak erzed. Szerintem pont ebben a temaban nincs olyan hogy megszabott ido :)

Szerintem tobb ido szukseges annak akivel szkaitottak es szerette nagyon a masikat, mint annak aki pl honapok ota elhidegulesben es csak kenyelemben ul, es ugy elvannak egymas mellett.

Lehet az elso verzionak kell egy bo ev ha nem tobb, lehet a masiknak eleg 1 honap, mert vagyik az ujra, a jobbra.

Szerintem ez igy logikus :)

2018. febr. 1. 07:46
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Nagy a baj. Egyetemre jár, de idegenektől várja el, mondják már meg mit is akar, hogy érez, mi a jó neki. Ezt nem tudod eldönteni, mást akkor hogy fogsz?
2018. febr. 1. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Komolyan előrébb tartod a társadalom "megítélését" mint a saját érzéseid? Ha várni akarsz, várj de ne azért mert hogy úúristen mások mi szólnak.

Ez teljesen változó, nekem volt, hogy 3 év kapcsolat után lett más 2 hét múlva, de volt oylan is hogy egy éves után másfél évig senki. 26/N

2018. febr. 1. 08:08
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem is érdemes még várni, és NEM a társadalmi megítélés miatt, arra tojjál magasról.

csakis saját magad miatt.

soha nem szokott jól elsülni, ha vki. egyik kapcsolatból ugrál a másikba.

idő kell, hogy teljesen kiürüljön az exed a lelkedből, hogy levond a konzekvenciákat, feltöltődj, adj magadnak énidőt, ami pasimentes, utazz el 1dül v. a bnőiddel, pihenj.

ha ez az új fickó tényleg akar tőled vmit, ott lesz pár hónap múlva is, ha meg nem, akkor felejtős volt.

2018. febr. 1. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem döntsd el te...vagy tudod mit? Eldöntöttem helyetted, nyugodtan menj bele.
2018. febr. 1. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy mennyit illik. Ha úgy érzed, vele jól működne, ne várj :)
2018. febr. 1. 10:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Pontosan 3 hónap, 2 hét és 11 napot illik pihenni. Azt azért várd meg.
2018. febr. 1. 10:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és attól, hogy egyetemre járok még tehetek fel anonimként kérdést, és láttam már ennél hülyébb kérdést itt. A volt barátom volt az első komoly kapcsooatom ezért nem tudom mit "kell" ilyenkor tennem. Szerettem az exem, de miután láttam rajta, hogy zavarja, hogy nem találkoztunk és elkezdett zsarnokoskodni akkor jött az elhidegülés. 20 éves vagyok, az exem 25,az "udvarlóm" 23.
2018. febr. 1. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!