Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy másfél éves kapcsolat után mennyit illik "pihenni"?
Ameddig te jonak erzed. Szerintem pont ebben a temaban nincs olyan hogy megszabott ido :)
Szerintem tobb ido szukseges annak akivel szkaitottak es szerette nagyon a masikat, mint annak aki pl honapok ota elhidegulesben es csak kenyelemben ul, es ugy elvannak egymas mellett.
Lehet az elso verzionak kell egy bo ev ha nem tobb, lehet a masiknak eleg 1 honap, mert vagyik az ujra, a jobbra.
Szerintem ez igy logikus :)
Komolyan előrébb tartod a társadalom "megítélését" mint a saját érzéseid? Ha várni akarsz, várj de ne azért mert hogy úúristen mások mi szólnak.
Ez teljesen változó, nekem volt, hogy 3 év kapcsolat után lett más 2 hét múlva, de volt oylan is hogy egy éves után másfél évig senki. 26/N
szerintem is érdemes még várni, és NEM a társadalmi megítélés miatt, arra tojjál magasról.
csakis saját magad miatt.
soha nem szokott jól elsülni, ha vki. egyik kapcsolatból ugrál a másikba.
idő kell, hogy teljesen kiürüljön az exed a lelkedből, hogy levond a konzekvenciákat, feltöltődj, adj magadnak énidőt, ami pasimentes, utazz el 1dül v. a bnőiddel, pihenj.
ha ez az új fickó tényleg akar tőled vmit, ott lesz pár hónap múlva is, ha meg nem, akkor felejtős volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!