Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy másfél éves kapcsolat után képes ennyi idő alatt túllépni?
Igen, képes túllépni.
Sajnállak nagyon, én is voltam ilyen helyzetben, sokat szenvedtem és sírtam..
Elkezdtem társaságba járni, segített!
Aztán találtam egy férfit, akit szeretek, és nem 20éves gyerek.
Nem tudod megállítani, ő ilyen, hidd el, fiatal vagy, találsz olyat, aki megérdemel és megbecsül.
Menj el bulizni, ismerkedj és ne otthon ülj!!!
Az én exem is így működött. 1 hónapot volt hajlandó egyedül tölteni, utána csinált magának kapcsolatot.
szerintem a srácoknál ez könnyebb: ha sikerül nekik elkapni egy társkereső, viszonylag kétségbeesett lányt, akkor az, ha egy kicsit is érdeklődik, akkor egy idő után sokmindent hajlandó megtenni a srácnak, szóval, jó pótlék, kedves, kényeztető. Ha meg utána meg, ha nem tetszik, lehet dobni valami mondvacsinált indokkal. Van egy kis függőség, mert ilyenkor a srác általában játssza a "nagy embert" vagy az "elveszett kiskutyát", akiért a lány vagy odavan, vagy rettenetesen sajnál, ezért mindent megtesz neki.
Az ex párom becsületére legyen mondva: gyógyírként lettem felszedve, de nagyon szép kapcsolatunk lett (másképp alakult az életünk, azért ex) - szóval én nem feltétlenül ítélem el az ilyesmit. De egy ilyen jellegű "pótkapcsolatban" mindig azt lehet mondani a csajnak, hogy "bocs, de horkolsz, túl kicsi a melledd/többre vágyom/szabad akarok lenni stb - és dobni úgy, hogy a pasi "arca" megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!