Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő alatt illik túltennie magát valakinek az előző párján?
Persze tudom, nyilván függ a körülményektől is.
Ha írtok nemet és kort, azt megköszönöm!
21/F
Valóban a körülményektől függ, mi volt a szakítás oka, ki volt a szakító fél, mennyi ideig tartott a kapcsolat, minőségi időt tudtak-e együtt tölteni a felek...
Nekem volt, hogy 1 nap sem kellett hozzá, inkább örültem, hogy végre megszabadultam tőle, de volt, hogy 1 év sem volt elég...
De ha úgy nézzük, hogy "illik", akkor 1 hónap, talán az, ami úgy normális. De mint mondtam, ezt nem lehet csak így egyszerűen meghatározni.
23/N
23L:
Az egy honap egy 5+ e eves kapcsolatnal keves, foleg ha teged hagytak ott.
Bar 23 evesen nem lehett hosszu kapcsolatod. (A tini szerelmeket ne vegyuk bele.)
Wizard xy, írtam, hogy nagyban függ attól, mennyi ideig voltak együtt. Nyilván olyat nem is mondtam, hogy egy 5 éves kapcsolatot ki lehet heverni 1 hónap alatt.
Amúgy 2 kapcsolatom volt, az egyik féléves, a másik 2 éves. Igaz, hogy ez az 5-nél jóval kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!