Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott a párom és nem fogom fel miért?
2 éve éltünk együtt, tavaly eljegyzett. Voltak vitáink de sosem gondoltam volna hogy ide jutunk. Én 2 hónapja veszítettem el az állásom ő akkor váltott. Elkezdett belekötni mindenbe, apróságokba, abba hogy a cicával többet foglalkozom mint vele ilyenekbe. Majd egy kötözködés után mondta hogy esküvőt akar, megvan rá a félretett pénz. Én azt mondtam várjunk még vele mivel ilyen vitáink vannak. Erre kiakadt elhordott mindennek, hogy én kihasználtam 2 évig ilyenek. Szóba került a szex is. Mondta hogy neki ez meg az nem felel meg én is elmondtam hogy pár pózban nem érzem őt annyira (így)meg a merevedési zavara sem segít. Nah erre teljesen kiakadt és elmondott mindennek kitágult p.nának stb.. majd felszólított hivatalos levélben hogy 7 napon belül hagyjam el a házát. Nem érdekelte van e hova mennem, van a pénzem albérletre csak menjek. Még mosni sem hagyott.
Szerencsém volt hogy apuhoz tudtam költözni. De egyszerűen nem értem. Előtte 2 hete még esküvőt akart utána meg ad egy hetet hogy takarodjak. Egyébként mindig féltékeny volt és kutakodott utánam, mindig gyanúsított a megcsalással pedig soha nem volt alapja. Azóta eljöttem és tömény gyűlölettel írt pár sort hogy felejtsem el. Ennyi. Szerintetek mi történhetett nála? Én egyszerűen nem értem. 3 hete még rendben volt minden. Utána kezdett kötözködni, majd egyre rondábban nézett rám, majd esküvö, majd kidobott? Én vagyok a nő a sztoriban
Szerintem örülj neki, hogy nem már gyerek szülés után jön rá az agybaj, a merevedési zavart meg intézze el magának szerintem...
Ennél minden csak jobb lehet, összeszeded magad majd és keresel egy értelmes faszit, aki nem azzal védi a férfiasságát, hogy te ki vagy tágulva és nem hivatalos levélben küld el. Pszichopata barom.
És akkor nem gázolt bele a férfiasságába, mikor a merevedési problémák miatt orvoshoz ment???
Lazán becsajozott és most erre fogja.
Az esküvőt a veszekedés 3 napján hozta fel. Belekötött a macskába majd közölte 3 nap durci után hogy neki baj az hogy nincs még esküvő. Egy hónapja mondta hogy nézzek menyasszonyi ruhát de még nem találtam. Én a vita miatt mondtam hogy ha ilyen balhék vannak érdemes lenne várni. És elmondtam hogy nekem mik a problémáim. Nah ezt még jól kezelte, másnap is, harmadnapra meg elhordott minden szemétládának mert van instám, meg hazug g.cinek nevezett, meg elküldött a ...
De úgy hogy én bent aludtam ő meg írogatott nekem a nappaliból messengeren. Utána kérdezte hogy mi a tervem. Mondtam hogy ilyenek után nincs miről beszélni és azután adott 7 napot költözni. De azóta is én vagyok a szemét aki kihasználta 2 évig
Egyértelmű, hogy gyenge pontjára tapintottál ezzel a merevedési zavarral és hogy nem érzed őt eléggé. Gondolom sokat szorongott már emiatt, de bízott benne, hogy te ezeket a dolgokat észre se nagyon veszed, aztán amikor kimondtad, rájött, hogy a probléma nagyon is valós.
Nekem is ment már kapcsolatom gallyra ilyesmin, pedig én nő vagyok.
Neki is voltak merevedési gondjai. Elég sokat kínlódtunk, mire az első valahogy mégis összejött, de később is a legváratlanabb pillanatokban volt képes lelankadni és persze mindig valamire ráfogta. Én meg nem sokat éreztem az aktusból, el tudom képzelni, hogy menet közben se volt mindig merev. Hogy ne bántsam meg, átváltottam színészbe, de ez nem mindig sikerült, mert nedvesedést pl. nem tudok színészkedni. Aztán egyszer elkezdett engem kritizálni szex közben, meg volt róla győződve, hogy azért nem nedvesedek, mert nekem vannak szexuális problémáim, de biztosított róla, hogy ő ilyen szexuális féllábúként is elfogad engem. Na akkor sétáltam ki szépen a kapcsolatunkból, ugyanis semmiféle problémám nem volt soha senkivel nedvesedés terén, sőt...
Egyszerűen rájöttem, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Megbántott a szexualitásomban is, ezért értem meg a párodat, főleg ha ő egy szexisten akar lenni a szemedben és neki ez gyenge pontja, egy ilyen kritika végzetes. Amúgy szerintem nem vesztettél vele sokat. Lehet, hogy nem a korából fakadóan impotens, hanem a túlérzékeny lelke miatt, de mindez nem csak a szexuális életetekre van kihatással, hanem minden más konfliktushelyzetben is problémákat fog okozni. Ez a fajta férfi az, aki egy tündér, egy angyal, csupa figyelem, szerelem stb, amíg meg nem bántod a kis lelkét és onnan kezdve csalódik benned és feljogosítva érzi magát arra, hogy megcsaljon. Mindezek tetejébe még az ágyban is sza...r.
Az igazi szex nem ilyen. Nem tudom, volt-e részed igazi szexben, de szerintem nem, ha 2 évig bírtad egy impotenssel.
Nem sokat vesztettél vele, hidd el.
Én fiatalon vesztettem el a családom nagy részét, így alakult, hogy egyedül maradtam egy 160 nm-es házban.
Két tartós kapcsolatom volt úgy, hogy ők költöztek hozzám. Soha egyetlen szakításnál se löktem őket utcára. Az elsőnél pl. fél évet vártam, mert rossz periódusban volt, felmondott a munkahelyén egy konfliktus miatt és semmi tartaléka nem volt, a szüleinél otthon még fűtés sem volt, így nem tehettem utcára. Fél év múlva kiraktam, mert még akkor se akart menni, amikor már rég együtt voltam valaki mással. De talán érted a különbséget.
A második kapcsolatom végén is tekintettel voltam a párom lehetőségeire és nem löktem ki őt a semmibe. Talán hónapok, fél év után már érthető lenne, ha hivatalos levélben utasítottam volna ki őket a házamból, de még akkor is képes voltam emberként kezelni azt, aki éveken át volt a társam...De hogy ő rögtön így kezdi...ez elég ocsmány.
Ne sajnáld ezt a pasit, örülj neki, hogy nem vagy neki kiszolgáltatva egy kisgyerekkel együtt! Eszedbe ne jusson visszamenni hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!