Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kidobott a párom és nem fogom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobott a párom és nem fogom fel miért?

Figyelt kérdés

2 éve éltünk együtt, tavaly eljegyzett. Voltak vitáink de sosem gondoltam volna hogy ide jutunk. Én 2 hónapja veszítettem el az állásom ő akkor váltott. Elkezdett belekötni mindenbe, apróságokba, abba hogy a cicával többet foglalkozom mint vele ilyenekbe. Majd egy kötözködés után mondta hogy esküvőt akar, megvan rá a félretett pénz. Én azt mondtam várjunk még vele mivel ilyen vitáink vannak. Erre kiakadt elhordott mindennek, hogy én kihasználtam 2 évig ilyenek. Szóba került a szex is. Mondta hogy neki ez meg az nem felel meg én is elmondtam hogy pár pózban nem érzem őt annyira (így)meg a merevedési zavara sem segít. Nah erre teljesen kiakadt és elmondott mindennek kitágult p.nának stb.. majd felszólított hivatalos levélben hogy 7 napon belül hagyjam el a házát. Nem érdekelte van e hova mennem, van a pénzem albérletre csak menjek. Még mosni sem hagyott.

Szerencsém volt hogy apuhoz tudtam költözni. De egyszerűen nem értem. Előtte 2 hete még esküvőt akart utána meg ad egy hetet hogy takarodjak. Egyébként mindig féltékeny volt és kutakodott utánam, mindig gyanúsított a megcsalással pedig soha nem volt alapja. Azóta eljöttem és tömény gyűlölettel írt pár sort hogy felejtsem el. Ennyi. Szerintetek mi történhetett nála? Én egyszerűen nem értem. 3 hete még rendben volt minden. Utána kezdett kötözködni, majd egyre rondábban nézett rám, majd esküvö, majd kidobott? Én vagyok a nő a sztoriban

2020. aug. 17. 21:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Az hogy ő szélsőségesen viselkedik, az az ő konfliktusmegoldási kultúrája, ami nem jó nyilván és gyerekes.

Ezt most félretéve: valóban elhanyagoltad? Mi változott, amióta nincs melód?

2020. aug. 17. 21:46
 2/18 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem csak rohadt mérges. Lehiggad majd.
2020. aug. 17. 21:58
 3/18 A kérdező kommentje:
Nehezen viseltem hogy nincs meg a munkám. Kicsit depressziós lettem miatta. A cicát közösen akartuk, befogadtuk és mivel kicsi volt sokat törödtem vele. Neki is új munkahelye lett amire azt mondta hogy miattam váltott mivel előtte 3 műszakba dolgozott. De ő se jött oda hozzám már nem ölelt meg stb. A veszekedéskor mindent a fejemhez vágott, olyan dolgokat amiket nem is tudtam hogy gond neki pl hogy szilveszterkor nem mentünk bulizni ilyenek. De nem fogom fel hogy egy hete esküvő utána meg takarodjak
2020. aug. 17. 21:59
 4/18 anonim ***** válasza:
19%

Két hónapja otthon nézel ki a fejedből, míg ő dolgozik, fáradtan hazajön és azt látja, hogy a macskával többet foglalkozol, mint vele. Van egy ilyen olvasata is a leírtaknak.

Hihetetlenül gyenge szinten van a kommunikációtok. Semmi javító szándék, a vitákban azt nézitek, hogy hol lehet a másikba belerúgni. Arcához vágod ilyen helyzetben, hogy rossz a szex vele és egyébként is puha pöcs? Komolyan?

Ilyen dolgokat meg lehet beszélni és javítani a szexkultúrát. Nem kussolni és amikor betelt a pohár, idegesen elárasztani vele. Na de ő sem jobb nálad ebben...

2020. aug. 17. 22:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Belegázoltál a férfiasságába. Ez a hímeknek olyan, mint bikának a vörös posztó. Így reagálta le a kritikádat.

De őszintén, ilyen problémák után mit akarnál még vele kezdeni? 🤔Örülj, hogy megszabadultál tőle.

2020. aug. 17. 22:02
 6/18 A kérdező kommentje:
Hogy higgadna amikor segített is költözni? Még annyit sem adott hogy addig maradhassak amíg állást nem találok. Mindenem elhoztam, ami meg ottmaradt kidobta
2020. aug. 17. 22:08
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen barátnőm is ezt mondta. De ő hozta fel a szex témát. Hogy neki hiányzik az orál pl amire mondtam hogy a merevedési zavara miatt nem csinálom, mert volt már hogy akkor is lepuhult neki. Gyógyszert szed rá egyébként. Meg hogy miért csak 2 pózban csináljuk többségében én meg mondtam hogy akkor érzem leginkább. De hozzátettem hogy ez nem biztos hogy miatta van. Pedig az az igazság hogy mióta erekciós gondjai vannak azóta ritkán kemény és nem érzem annyira. Tudom hiba volt de semmi bántó szándék nem volt benne. De ebből azt hozta ki hogy nekem 2 éve szar vele a szex és keressek vastagabbat
2020. aug. 17. 22:13
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként ezen az új munkahelyen nem jöhetett képbe egy nő? Olyankor kezdenek az emberek kötekedni a másikkal, hogy elhitessék magukkal is, hogy a kapcsolatuk nem jó.
2020. aug. 17. 22:47
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is nő van a dologban. Velem is akkor kezdett el kötekedni, bunkózni a kedves párom.
2020. aug. 18. 00:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Bonts pezsgőt, örülj a visszanyert szabadságodnak, és örülj, hogy túl vagy egy ilyen éretlen személyiségű emberen!
2020. aug. 18. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!