Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott a párom és nem fogom fel miért?
2 éve éltünk együtt, tavaly eljegyzett. Voltak vitáink de sosem gondoltam volna hogy ide jutunk. Én 2 hónapja veszítettem el az állásom ő akkor váltott. Elkezdett belekötni mindenbe, apróságokba, abba hogy a cicával többet foglalkozom mint vele ilyenekbe. Majd egy kötözködés után mondta hogy esküvőt akar, megvan rá a félretett pénz. Én azt mondtam várjunk még vele mivel ilyen vitáink vannak. Erre kiakadt elhordott mindennek, hogy én kihasználtam 2 évig ilyenek. Szóba került a szex is. Mondta hogy neki ez meg az nem felel meg én is elmondtam hogy pár pózban nem érzem őt annyira (így)meg a merevedési zavara sem segít. Nah erre teljesen kiakadt és elmondott mindennek kitágult p.nának stb.. majd felszólított hivatalos levélben hogy 7 napon belül hagyjam el a házát. Nem érdekelte van e hova mennem, van a pénzem albérletre csak menjek. Még mosni sem hagyott.
Szerencsém volt hogy apuhoz tudtam költözni. De egyszerűen nem értem. Előtte 2 hete még esküvőt akart utána meg ad egy hetet hogy takarodjak. Egyébként mindig féltékeny volt és kutakodott utánam, mindig gyanúsított a megcsalással pedig soha nem volt alapja. Azóta eljöttem és tömény gyűlölettel írt pár sort hogy felejtsem el. Ennyi. Szerintetek mi történhetett nála? Én egyszerűen nem értem. 3 hete még rendben volt minden. Utána kezdett kötözködni, majd egyre rondábban nézett rám, majd esküvö, majd kidobott? Én vagyok a nő a sztoriban
Az hogy ő szélsőségesen viselkedik, az az ő konfliktusmegoldási kultúrája, ami nem jó nyilván és gyerekes.
Ezt most félretéve: valóban elhanyagoltad? Mi változott, amióta nincs melód?
Két hónapja otthon nézel ki a fejedből, míg ő dolgozik, fáradtan hazajön és azt látja, hogy a macskával többet foglalkozol, mint vele. Van egy ilyen olvasata is a leírtaknak.
Hihetetlenül gyenge szinten van a kommunikációtok. Semmi javító szándék, a vitákban azt nézitek, hogy hol lehet a másikba belerúgni. Arcához vágod ilyen helyzetben, hogy rossz a szex vele és egyébként is puha pöcs? Komolyan?
Ilyen dolgokat meg lehet beszélni és javítani a szexkultúrát. Nem kussolni és amikor betelt a pohár, idegesen elárasztani vele. Na de ő sem jobb nálad ebben...
Belegázoltál a férfiasságába. Ez a hímeknek olyan, mint bikának a vörös posztó. Így reagálta le a kritikádat.
De őszintén, ilyen problémák után mit akarnál még vele kezdeni? 🤔Örülj, hogy megszabadultál tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!