Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap kidobott a párom, ott laktam nála. Milyen cuccaim hozzam el és mikor lenne célszerű?
Mindent hozz el, utána nem fogsz hozzá éveken át visszajárni a habverőert meg a nagykabárétz meg ami épp eszedbe jut.
Ha momentán nincs hova rakd őket, kérdezz körbe és keress egy garázst, tárolót, pincét, ahova beszórhatod a dolgaidat addig, amíg nem kellenek, de ez se tartson évekig.
Vagy persze elhozhatod a ruháidat, de akkor a többi cucc mait odavittél később már nem a tied... El kell dönteni.
Kisfiú, egyedül nem bírja a szakítást. Áthívta haverkát sörözni, hogy nagynak érezze magát.
Elpakolás kocsi kérdése, van kocsid, vagy rokon, barát aki segít? Mennyi cuccod van nála? Ha csak 1-2 táska, nem is kell kocsi, de jó ha segít valaki vinni.
Körülbelül egy utánfutónyi cuccom van, a fél házat hozhatom haza. Teljesen kivagyok.
Kedves utolsó, örülök, hogy nem csak én éreztem ezt. Borzasztóan kivagyok, én rettentően szerettem őt, de most már látom, hogy hogyan tapos át bárkin, aki már nem jelent neki pluszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!