Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tegnap kidobott a párom, ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap kidobott a párom, ott laktam nála. Milyen cuccaim hozzam el és mikor lenne célszerű?

Figyelt kérdés
Sajnos már voltak jelei, hogy nem szerelmes belém. Tegnap összevesztünk miután szembesítettem vele, hogy úgy érzem tényleg jelentéktelen vagyok a számára. Igazából nem cáfolta, simán beleegyezett abba is, hogy elköltözzek, tehát annak ellenére, hogy mindenben támogatott és segített mégiscsak jól éreztem, hogy ez a dolog kihűlt (két hónapja nem szexeltünk, nem csókolt meg soha, nem is ért hozzám, nem nézett rám, a szemembe már meg nem tudom mondani mióta). Tegnap áthívta a vitánk után a haverját, akivel jól eltrécselgettek és söröztek, míg én összeraktam a ruháim. Nagyon bosszantott, hogy ennyire semmibe vesz engem, így szóvá is tettem neki, amire az volt a reakció, hogy kidobott a lakásból. Cuccaim és egyebek még ott vannak nála. én hülye még mindig várom hátha helyrejön minden, pedig tudom, hogy nem fog, mert ő már biztosan nem érez irántam semmit, ha ezt meg bírta tenni. A kérdésem, hogy mi a menete, mikor pakoljak el, mit hozzak el? Mindent amit vittem, bútor, konyhai berendezések vagy csak azt amire nagyon szükségem van (ruhák)?
2019. jún. 14. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindent hozz el, ami a tied. Hívd fel, hogy mikor mehetsz. Minél hamarabb.
2019. jún. 14. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Mindent hozz el, utána nem fogsz hozzá éveken át visszajárni a habverőert meg a nagykabárétz meg ami épp eszedbe jut.

Ha momentán nincs hova rakd őket, kérdezz körbe és keress egy garázst, tárolót, pincét, ahova beszórhatod a dolgaidat addig, amíg nem kellenek, de ez se tartson évekig.

Vagy persze elhozhatod a ruháidat, de akkor a többi cucc mait odavittél később már nem a tied... El kell dönteni.

2019. jún. 14. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindent hozz el ne csak azt ami fontos. Ha te rendezted be a konyhát te vettél oda mindent akkor hozd is el. De ne egyedül menj hogy ne tudjon ezen vitázni hogy marad hanem pl apuddal.
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

Kisfiú, egyedül nem bírja a szakítást. Áthívta haverkát sörözni, hogy nagynak érezze magát.

Elpakolás kocsi kérdése, van kocsid, vagy rokon, barát aki segít? Mennyi cuccod van nála? Ha csak 1-2 táska, nem is kell kocsi, de jó ha segít valaki vinni.

5/8 A kérdező kommentje:

Körülbelül egy utánfutónyi cuccom van, a fél házat hozhatom haza. Teljesen kivagyok.

Kedves utolsó, örülök, hogy nem csak én éreztem ezt. Borzasztóan kivagyok, én rettentően szerettem őt, de most már látom, hogy hogyan tapos át bárkin, aki már nem jelent neki pluszt.

2019. jún. 14. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindent, ami a tiéd hozd el. Miért hagynád ott neki?
2019. jún. 14. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a kérdésből úgy tűnik, a kérdező nem bírja a szakítást egyedül.
2019. jún. 14. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, oldd meg az elköltözést, ahogy neked a legkedvezőbb, úgy vidd el a holmit, és egyébként jó esély van rá hogy majd hónapok múlva azt akarja hogy költözz vissza. De csak akkor költözz vissza ha nagyon bizonyít, ha lehet akkor inkább ne. Ettől ő még szerethet már amennyire ő tud, van aki ilyen, de attól még nem lehet rá számítani, ha meg találsz jobbat vele lehet minden simán menne.
2019. jún. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!