Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom besokallt és kidobott ,lehet még esély arra,hogy visszakapjam?
Sajnos nagyon rátelepedtem,és időt és teret kért.
Eközben sem hagytam nagyon,és végül azt mondta saját magát helyezi előtérbe, bulizik,haverozik,végre nincs aki számon kéri,nem érzi magát börtönbe.
Tudom,hogy szeret,ezt nem is tagadja,de most jó neki így,és nem akar kibékülni velem.
Lehet még esély arra,hogy kibéküljünk?
Valaki járt már így ?
Mindenképp kapcsolatban szeretne maradni velem,talán emiatt is látok esélyt arra,hogy tényleg csak tér és idő kell neki.
Nagyon szeretem .
Ha már odáig elment,hogy szakitson,akkor már teljesen mindegy,hogy min valtoztatsz. Ha a kapcsolat közben nem tűnt fel neked,hogy raakaszkodsz,és nem tudtál rajta változtatni,akkor most már nem is fogsz tudni.
21N
Első voltam
s időt és teret kért.
Eközben sem hagytam nagyon..
Persze hogy elfutott,nincs esélyed,végre kap levegőt szerencsétlen.
Ebből tanulj,inkább..
Szerintem ez a vonat már elment. Ès nem, már nem szeret. Bizonyos fokig kötődik hozzád nyílván, de ha már meglèpte, hogy szakít, ès fel is lèlegzett tőle, akkor már nem szeret.
Kapcsolatban maradni meg azèrt akar, hogy, azèrt ott legyèl talomban, ha meggondolták magát.
Szóval èn a helyedben nem nagyon remènykednèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!