Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá ebben az életben, hogy visszakapom őt?
Részvétem barátom. Szerintem ne reménykedj mert csak rosszabb...
17/F
Az ilyen barátság csak szenvedés hidd el, tapasztalat...
Ha megállj tudsz parancsolni az érzéseidnek, el tudod nézni, hogy mással van másról áradozik és Te csak mint mellékszereplő jelen az életében nem mint főszereplő akkor működhet. De ha kicsit is rosszul esik (márpedig fog, ha szerelmes vagy) akkor inkább hagyjad...Ő már választott. Vagy fogadd el a döntését és max barátságát vagy szállj ki az életéből. Ő úgy látta nem vagy képes erre tehát döntött. Kitörölt az életéből. Ha vissza akarsz kerülni el kell felejtened úgy mint nő. Legalábbis addig amig kapcsolatban van, biztosan... Ha nem tudod megtenni, ha emiatt összeveszel vele jogosan tilt le én is azt tenném. Ne kavard a sz*rt vagy vele vagy nélküle. De szerintem ez azért halott ügy mert Te láthatólag nem elégszel meg a barátságával és reménykedsz. Annál rosszabb pedig nincs. Ha lesz valakije mindig ugyanazt a kínt éled át.
Keress magadnak Te is valakit és úgy lehettek barátok. Különben csak a pasiját zavarnád és Ő sem lehetne benne soha biztos, hogy nem próbálkozol be nem csókolod szájon hirtelen felindulásból vagy bármi..
Én is ezért félek a fiú barátommal találkozgatni akiről tudom, hogy kellenék neki. És a párom is iszonyat féltékeny lenne miatta szóval inkább hanyagolom a tagot. Ez nem azt jelenti, hogy ne lennénk barátok csak már nem járunk össze olyan intenzíven. Ez egyébként is igy van ha az embernek van párja természetes, hogy ő az első nem a barátok. Persze őket sem szabad elhanyagolni! De én megértem a lányt, én sem bíznék ezek után Benned annyira, hogy újra közel engedjelek és kettesben találkozgassunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!