Mennyi esély van rá, hogy visszakapom a pénzem, ha aprod.hu-n vettem valamit és előre utaltam a pénzt de nem kaptam meg amit vettem?
Figyelt kérdés
Vagy ha reklamálni szeretnék és a felhasználó törölte magát, de megvan a lakcíme és a bankszámla száma és neve az eladónak.2013. jún. 16. 23:40
1/6 anonim válasza:
Rendőrség, polgári peres út, 1-4 évig, ha 50 ezer alatt van még a zsaruk is elhajtanak. Szóval semmi...
4/6 anonim válasza:
Sajnos te is hibáztál, mert azon az oldalon világosan figyelmeztettek téged, hogy CSAK SZEMÉLYESEN üzletelj, ELŐRE UTALÁSSAL SEMMIKÉPPEN SEM.
Ahol nincs feedback rendszer, ott hemzsegnek a csalók.
5/6 anonim válasza:
Sajnos valószínű, hogy a rendőrségi feljelentés az egyetlen megoldás, az apródos csalásokkal van tele a legtöbb ilyen csalós oldal, úgyhogy ez nem lehet véletlen, akármennyire is próbálják az sulykolni az emberbe, hogy ők előre szóltak. Azért én azt mondanám, hogy jelentsd fel az illetőt még ha nem is nagy összegről van szó, mert ha többeket is átvert, még mindig összekapcsolhatják az ügyeket.
6/6 anonim válasza:
Önbíráskodás?
Nehogy már az-az legyen hogy elmész a házához, s ha kijön , követed picit, 1 kihalt helyen, elbeszélgetsz vele.
Hidd el erőszak nélkül is lehet meggyőzőnek lenni.
Személyes tapasztalat, 2 órát kért és meg is kaptam a pénzem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!