Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogadnad a volt parod?
Figyelt kérdés
Ha hirtelen meg akar allapodni,mert neki biztonság kell es gyereket szeretne azonnal. Mire ez a nagy gyerek tema? Azt nem mondja, hogy odavan,csak hogy regen jol megvoltunk szep vagyok neki ennyi eleg is. Hinnetek neki?2020. aug. 12. 15:30
21/38 anonim válasza:
19 *Te komolyan ehhez akarsz aszisztálni?
Én?:D Dehogy akarok ehhez asszisztálni:DD Sok mindent el lehet velem játszani, de csak egyetlen egyszer-szeretek tanulni.Még ha a saját bőrőmön is kell akkor is.
Csak már baromira unom, hogy mindig a mumus szerepében kell tetszelegnem:D Én minden nője engem szíd mint a bokrot:D
22/38 A kérdező kommentje:
Annak idejen azzal dobott ki,hogy hiányzik neki valami. Szerintem meg is csalt,de azt nem tudom biztosra.Flortolni flortolt masokkal. Most meg előadja, hogy nagy tervek.Gondolom ido közben most is hiányozni fog neki valami majd bennem....egyik ismerosomnel is konyorgott az ex, visszafogadta. Ott is volt megcsslas anno. Nagy eljegyzes volt, masik heten meg a pasi dobta egy uj no miatt. Szóval felek en is, hogy ez lesz. Elobb talan bizonyítani kellene, aztan ugrálni itt,,,nem?
2020. aug. 12. 17:22
23/38 anonim válasza:
#22-es Eleve nem kezdeném újra vele, de még ha úgy is lenne, akkor sem kezdenék vele gyereket tervezni, csak összeköltözés és legalább 1 év együttélés után.
24/38 A kérdező kommentje:
En is maximum. De ô mindent azonnal akar. Mondtam elobb vegyen el. Haha. Csak nezett. Szerintem az a normalis,ha elobb elvesz nemi egyutteles utan. Nem hogy holnap gyerek.
2020. aug. 12. 17:38
25/38 anonim válasza:
Azt csodálom, hogy egyáltalán felmerül benned, hogy bárhogyan is visszafogadd. Miért?
26/38 anonim válasza:
25 Kérdező most készül férjhez menni az adott fazonhoz, és azt hiszi, hogy mindenki mellébeszél és ő lesz a szerencsés befutó:D Aztán koppan, de ezek szerint az árat neki is meg kell fizetni:)
27/38 anonim válasza:
26+ Azt se hiszi, hogy a kisöreges téma valódi, ezért minuszol ezerrel, pedig valódi-és tényleg megtörtént, még akkor is, ha esetleg azóta meghalt a bácsi.De a fia tudja, hogy találkoztam vele.
28/38 A kérdező kommentje:
Nem igazán értettem ezt a kis öreges sztorit. Le tudnád írni vilgosabban?( bocsanat amúgy a válaszokat nem szoktam pontozni, de örülök ha irtok )
2020. aug. 12. 18:02
29/38 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ezek után minek állsz ezzel szóba? Miért nézed le magad ennyire, miért pararolsz egy percet is az életedből egy olyan alakra, aki bebizonyította neked, hogy szart se ér?
30/38 A kérdező kommentje:
Gondolom olyan nincs hogy megváltozik...
Szerintem akkor lenne boldog ha valaki mást talalna mivel én nem voltam jó. Vagy azzal is ugyanilyen lenne?
2020. aug. 12. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!