Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Visszafogadnad a volt parod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogadnad a volt parod?

Figyelt kérdés
Ha hirtelen meg akar allapodni,mert neki biztonság kell es gyereket szeretne azonnal. Mire ez a nagy gyerek tema? Azt nem mondja, hogy odavan,csak hogy regen jol megvoltunk szep vagyok neki ennyi eleg is. Hinnetek neki?
2020. aug. 12. 15:30
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

10 A gyerek az ilyen embernek stabilitást jelent. Arra szolgál, hogy úgymond ne ugrálj.Hanem maradj nyugton, és ne veszítsen el. Mert ugye egy nő sokkal nehezebben mozdul egy gyerekkel, és azoknál akik 2 évente váltogatják a háttér partnereiket, azok mellett nem igen marad önszántából ember.

Hiszen melyik nő szeretne örökké egy 3. embert a saját kapcsolatában.

Most már érted? Az ilyen emberek nem hűségesek. Mostanság polygámnak mondják őket-de ez hazugság. Egyszerűen a fiatalkori életvitelük megbélyegezte a későbbi életüket-és nem tud szabadulni belőle.

2020. aug. 12. 16:17
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
11+ Az ilyen embereknek mindig van háttér kapcsolatuk, és az adott párkapcsolatban a nők mindig kizsigerelve, nőiességüktől megfosztva lépnek ki, mert ugye ha megunja őket, akkor szexualizálni sem fogja.És az adott párkapcsolatban lévő nőket bele kényszeríti a gyerekkel egy szexmentes életbe.
2020. aug. 12. 16:20
 13/38 A kérdező kommentje:
En is erre gondoltam. Hogy majd ha gyerek lesz az neki biztonsag,közben meg csajozhat,mert en ugye nem vagyok neki eleg jo...aztán majd ha ki se jovunk elválik otthagy. Szavat szerintem nem tartja be az ilyen. Mindig mast mond.
2020. aug. 12. 16:24
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

11+Na most azok a nők akik egy ilyen emberrel elvetették magukat, és pont egy gyerekkel akarták megfogni-lőttek öngól, ugyanis 2x-esen a nyakukba tették a békjót a mesterkedésükkel. A valóság meg az amit írtam.

Ezért az ilyen embernek több házassága, és számtalan háttérkapcsolata van az évek folyamán. Míg nem egyedül marad. Ha szerencséje van-önvizsgálatot tart és változtat, ha nincs, akkor marad a tingli tangli kapcsolatokban, míg nem eléri az idős kor és mása nem marad mint a pénzen megvehető személyzet.

2020. aug. 12. 16:25
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadnám vissza! Ha egyszer nem működött a dolog,és szétmentetek akkor kár eröltetni. Sokszor olvasni, hogy párok is gyerekkel próbálják meg a tönkremenő kapcsolatukat megmenteni, de a végén úgyis szakítás lesz a vége.
2020. aug. 12. 16:27
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

13 A szavahihetőség, stabilitás nem jellemzi őket. Néha ha megszállja az ihlet ideig-óráig tudnak stabilak lenni, de elég egy új madár, és az adott szavukat elviszi a szél.Te pedig nézel hatalmas szemekkel, hogy mi a csudába keveredtél, és hol az az ember aki fűt-fát bokrot igért neked.

Mert hogy bajban ők lépnek le mindig mindenkitől elsőként.

2020. aug. 12. 16:29
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

16 Bosszúállás is jellemzi őket, és könyörtelenség-főleg ha úgy látják, hogy meggyengült meg van rogyva a másik ember. De a lényeget nem veszik észre, csak ami külsőre mutatkozik. Pedig a lényeg sosem a külsőből mutatkozik meg. Ilyenkor szoktak nagy pofira esések lenni, mikor évek múlva kiderülnek a valós dolgok.

Úgy hogy nem tudom van-e még az ilyen embernél értelme további bosszúnak, de szerintem a felgördült függöny lassan leereszkedik, és az előadásnak lassan vége-az ő részéről.

2020. aug. 12. 16:32
 18/38 anonim ***** válasza:
0%

17 A ilyen embereknek szoktam azt javasolni, mivel szerencsések, és az édesapjuk rendszerint nagyszerű ember, hogy nem árt ha néha jobban odafigyelnek rá. Mert egy kisöreg azonnal levette a dolgokat amikor egykor találkozott egy nővel, sdőt látta is a gyerekfotót és hiába tagadott előtte a nő azonnal tudta miről van szó, de megesküdött, hogy addig mig bólintva nincs neki egyetlen szót sem ejthet a dolgokról.

Szóval nem árt ha valaki az édesapjára hallgat is, nem csak leinti.Mert az édesapja jobb emberismerő mint bárki a világon még ha hagyja is hogy hülyére vegye a fia.

Itt a vége-fuss el véle.

2020. aug. 12. 16:35
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Ennek hinni? Ilyennek akkor se, ha ló legel a sírján.

Ő könnyen van, csinál egy gyereket, tovább adta a selejtes kis génjeit. Te meg majd felneveled, a következő 20 évben úgy sincs jobb dolgod. Közben néha beugrik hozzátok, beletúr a gyerek hajába, téged megdug, és ő a mintaapa.

Legfeljebb ha jön jobb nő, akkor lecserél. A gyereknek fel se fog tűnni, addig se sűrűn látta. Gyerektartást kevesebbet fizet, mint a havi törlesztőrészlet egy új mosógépre. Totál megéri, egy kész, komplett, felnőtt gyereket kap cserébe.

Te komolyan ehez akarsz aszisztálni?

2020. aug. 12. 16:43
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esetre sem, eszedbe ne jusson!!!
2020. aug. 12. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!