Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Visszafogadnad a volt parod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogadnad a volt parod?

Figyelt kérdés
Ha hirtelen meg akar allapodni,mert neki biztonság kell es gyereket szeretne azonnal. Mire ez a nagy gyerek tema? Azt nem mondja, hogy odavan,csak hogy regen jol megvoltunk szep vagyok neki ennyi eleg is. Hinnetek neki?
2020. aug. 12. 15:30
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. aug. 12. 15:31
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát így semmiképp se. Ordít a helyzetről, hogy nincs jobb, ezért jó lesz a szamár is, csak feleljen meg a nyomorék élete a társadalmi normáknak.
2020. aug. 12. 15:33
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Még véletlenül sem. Ez olyan tipikus, nem találtam senkit. Akkor teszek itt egy próbát, aztán ha ügyes vagyok, van aki lesz mellettem. A semminél jobb...
2020. aug. 12. 15:52
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
1+ 1x volt Budán kutyavásár.2 x nem szokták rendezni.
2020. aug. 12. 15:53
 5/38 A kérdező kommentje:
Nagyon erőlteti a gyerek těmăt. Nem is azt, hogy hazasodjunk ossze vagy valami.Hanem hogy csináljunk gyereket.Mar ma. Mit szoltok ehhez?
2020. aug. 12. 15:56
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha régen olyan jól meglettetek volna, akkor nem lenne ex. Az meg vicc kategória, hogy azzal indít, hogy gyereket akar azonnal, vagyon nem jöhetett össze neki valakivel, esetleg ezzel akar bosszút állni.
2020. aug. 12. 15:56
 7/38 anonim ***** válasza:
77%
5 Azért akarja mert kiderült előtte, hogy van egy olyan gyerek aki átlagon felüli, és magának is akar.
2020. aug. 12. 15:57
 8/38 anonim ***** válasza:
67%
7+ Csak van ami nem pénzen vásárolható meg és egy ilyen gyerekhez egy olyan személy kell, mint a már átlagon felüli gyereknek a szülője.
2020. aug. 12. 16:00
 9/38 anonim ***** válasza:
21%

Az egész kapcsolatunkba semmit se rakott bele, mindig én hoztam áldozatokat.

Minden problémáján segítettem, folyton vele törődtem, aztán elhagy egy szar indokkal.

Lehet visszafogadnám, ha megváltozna.

19/f

2020. aug. 12. 16:00
 10/38 A kérdező kommentje:
De hogy lehet valaki ilyen onzo,hogy tok mindegy ki az anya csak legyen mar gyerek. Es hs ismet szakitunk, mert nem lesz jo együtt?? Akkor ott maradok a gyerekkel. Vagy ha talal jobbat. Ilyet szol: ha szakitunk is,meg ha lesz közbe neki valaki akkor azt ott fogja hagyni...ha mondjuk kiderul hogy terhes vagyok.
2020. aug. 12. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!