Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúk! Szakítanátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szakítanátok, ha a barátnőtök kopaszon jönne haza?

Figyelt kérdés
2,5 év kapcsolat után, együtt is éltek, gyerek nincs.

2020. júl. 21. 10:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%

Milyen hozzáállás, hogy meg KELL beszélnie ezt a párjával? Mert ki vagy te neki, az ügyvédje?

Nincs hosszú hajam, de ha levágnám kopaszra akkor abba egyedül NEKEM van beleszólásom. Nem a páromnak, nem a szüleimnek, nem a kutyámnak. Nekem! Az más hogy tetszik-e vagy sem. Az meg hogy valaki egy haj miatt szakítana a párjával szintén nevetséges.

2020. júl. 24. 09:20
 12/16 anonim válasza:
100%
Szakítani nyilván nem szakítanék vele, de azért eléggé meglepődnék, és megkérdezném, mi oka volt rá, hogy ezt tegye. Amúgy nálam nem a haj teszi a nőt, úgyhogy ha jól áll neki, el tudom képzelni, hogy hozzá is tudnék szokni.
2020. júl. 27. 10:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Látom, hogy fiúknak szól a kérdés, így bocsi, hogy lányként írok, de egyszer én is lenyírtam a hajam (nem teljesen kopaszra, de pár milis tüsire). A lényeg, hogy előtte többször szóba hoztam a barátom előtt, aki először viccnek vette és nevetett, de amikor látta, hogy komolyan akarom, végül elfogadta. Nem mintha az engedélyére lett volna szükségem, de végülis neki akarok tetszeni, és azt gondolom, egy párkapcsolatban ternészetes, hogy adunk egymás véleményére. Én sem szeretném, ha a barátom hirtelen kopaszra nyírná magát, esetleg raszta hajat vagy térdig érő szakállat kezdene növeszteni anélkül, hogy kikérné a véleményem! Ettől még ugyanúgy szeretném, de biztosan mérges lennék, és ez fordítva is normális.
2020. júl. 29. 10:36
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nagyon bejönnek a kopasz nők, szóval a gondolata is izgató, hogy mi lenne, ha meglepne a párom egy kopaszra nyiratkozással... (de nem fog sajnos, nagyon nem az a típus, aki ilyet bevállalna)
2020. szept. 10. 10:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Nézegetem lányok nők ritkábban pasik adatlapjait facen,teljesen más okból. Bizonyos fej/arc formához bizonyos testalkathoz kevés igazán jó frizura illik. Én azt is vallom,a társkereső "piacon" valaki kelendőbb bizonyos hajhosszal mint a másikkal. Pl kevésbé szép egy vastag nő rövid hajjal hízott arccal, de hosszú haj (csíkos slankit) ad neki egy kis vékonyságot.

Lényeg!! Úgy tetszett,így nem tetszik joga van pasinak ,nőnek az ízléshez. (Pl kapcsolat alatt drasztikus hízás egyik fél részéről). Nem vonzó nem vonzó számára így ez van. Aki változott így érzi jól magát ez van!! Ellentétes irányba ment a kapcsolatuk kész ez van.

2020. nov. 21. 11:02
 16/16 anonim ***** válasza:
13as jelen esetben a legszerencsésebb számú válasz.
2020. nov. 21. 11:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!