Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szakítanátok, ha a barátnőtök kopaszon jönne haza?
Milyen hozzáállás, hogy meg KELL beszélnie ezt a párjával? Mert ki vagy te neki, az ügyvédje?
Nincs hosszú hajam, de ha levágnám kopaszra akkor abba egyedül NEKEM van beleszólásom. Nem a páromnak, nem a szüleimnek, nem a kutyámnak. Nekem! Az más hogy tetszik-e vagy sem. Az meg hogy valaki egy haj miatt szakítana a párjával szintén nevetséges.
Nézegetem lányok nők ritkábban pasik adatlapjait facen,teljesen más okból. Bizonyos fej/arc formához bizonyos testalkathoz kevés igazán jó frizura illik. Én azt is vallom,a társkereső "piacon" valaki kelendőbb bizonyos hajhosszal mint a másikkal. Pl kevésbé szép egy vastag nő rövid hajjal hízott arccal, de hosszú haj (csíkos slankit) ad neki egy kis vékonyságot.
Lényeg!! Úgy tetszett,így nem tetszik joga van pasinak ,nőnek az ízléshez. (Pl kapcsolat alatt drasztikus hízás egyik fél részéről). Nem vonzó nem vonzó számára így ez van. Aki változott így érzi jól magát ez van!! Ellentétes irányba ment a kapcsolatuk kész ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!