Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szakítanátok, ha a barátnőtök kopaszon jönne haza?
Figyelt kérdés
2,5 év kapcsolat után, együtt is éltek, gyerek nincs.2020. júl. 21. 10:57
2/16 anonim válasza:
Nem tenne ilyet, mert tudja, hogy hosszú hajat szeretem; ha meg mégis, akkor az azt jelenti, hogy nagy ívben tesz a véleményemre, de ilyen ember egyébként sem lenne a barátnőm.
3/16 anonim válasza:
Mind végig kopasz voltál, csak titkoltad előtte? Már csak azért is, mert egyetlen nőt nem találsz, aki a hosszú haját önmagától letolná..
7/16 anonim válasza:
Nem biztos, hogy szakítanék, de hogy felmutatnám a sárga lapot, az biztos...
8/16 anonim válasza:
Ha random, akkor kiakadnék. Én sem változtatnék meg semmit magamon úgy, hogy nem beszélem meg előtte a párommal.
DE, ha jól állna az illetőnek és előtte megbeszélnénk, akkor nem lenne para.
9/16 anonim válasza:
Igen, én is szakítanék, ha úgy jönne haza, hogy tetoválást csináltatott és nem szólt róla. A haj visszanő meg van paróka, de a tetoválást nem lehet eltüntetni.
Nagy dolgokat, pláne sokáig megmaradó dolgokat meg kell beszélni. Ha kékre festi a csaj a haját, az sem oké, ahogy a pasi sem tolhatja le a sajátját nullással minden megbeszélés nélkül.
Egyébként egy két hetes változtatásokkal rendben vagyok.
10/16 anonim válasza:
nem de kötelezném hogy vegyen valami rib.is parókát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!