Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el megint?
Sziasztok! 21 éves lány vagyok,volt korábban egy három éves és egy öt hónapos parkapcsolatom. A mostani azonban mindegyiken jelentősen tultett. Ennyire sosem éreztem magam érzelmileg és mindenhogy biztonságban,mint most,rengeteg szeretetet és törődést kaptam,azonban most,így négy hónap után a barátom ma elem állt,és közölte,hogy szakítani szeretne mert nem szerelmes belém.
Derült égből villámcsapásként ért,semmi előjele nem volt a dolognak,rengeteget találkoztunk,beszélgettünk,nagyon intim volt a kapcsolatunk(a szepen kívül is). Borzasztóan magam alatt vagyok,mert az eleje óta azt éreztem,hogy "Ez az,most megtaláltam,amire mindig is vágytam". És közben mégsem vált valóra semmi. Nem tudom,mit tegyek,hogy jobban érezzem magam. Túl vagyok már két szakitason(ott is engem hagytak el,a második srác kb ugyanezzel az indokkal,de az pocsék kapcsolat volt es rengeteg jel utalt rá,hogy nem fog működni).
Most az utolsó fiú irt nekem egy bucsuuzenetet,amiben elmondta,hogy sosem kapott ennyi törődést és szeretet és mennyire halas mindezért,de úgy érzem,hogy megint én rontottam el valamit. Tudnátok esetleg mondani valami biztatot? Nagyon elment a kedvem a kapcsolatoktól meg úgy alapvetően a másik nemtől is. :(
Köszönöm,igyekszem túl tenni magam.
Igazából nem örültem neki annyira hogy kimegy,de már úgy jöttünk össze hogy alapból tudtuk a dolgot. Most nyáron is azért meloztam első sorban,hogy legyen pénzem kimenni hozza,tegnap korábban a nyaralást terveztük,aztán este jött el hozzam és mondta a dolgokat :s
"Az elsô ok az volt, hogy külföldre megy, de ezt nem fogadtam el..." Akkor pedig ez volt a fô ok. Ki akar menni, "élni", kalandozni, lehet szeretne külföldi lányokkal is ismerkedni. Valószinûleg szeret(ett) téged, de ô még nem akar egy életre elkötelezôdni, márpedig ha együtt maradtok, csak ez az út van, mert te ilyen típus vagy. Hiába "nem fogadtad el", és kezdtél ötletelni, hogy kiutazol stb. Ô ott, akkor szakítani akart és így csak kreált egy másik indokot, amire már nem tudsz mit kitalálni.
Még korrekt volt, hogy szakít veled, nem pedig belemegy a távkapcsolatba közben megcsal, mert ilyen is van bôven. Biztos nem benned van a hiba, csak ô még nem állt készen egy életre szóló kapcsolatra. Gondolom azért is került szóba nagyon hamar, hogy ki akar utazni.
A szakítás fáj, főleg akkor ha te még maradtál volna a kapcsolatban. De lányok kérlek húszon pár évesen ne temessétek magatokat. Előttetek az egész élet szinte még semmit nem éltetek és tapasztaltatok. Higgyétek el, hogy ha most feleség lenne belőletek annak nem lenne jó vége, mert idővel rájönnétek, hogy nem éltetek. Nem azt mondom, hogy álljatok össze fűvel-fával, de a húszas éveiteket jobb ha tapasztalat szerzésre használjátok fel és ez nem jelenti azt, hogy nem állapodhatnátok meg. A magam részéről a húszas éveimet ugyanazzal az emberrel töltöttem amit nem bánok egy percig sem, de Ő is azért lépett le, mert nem élt eleget. Azzal semmi gond nincs szerintem ha az ember keresi azt, hogy esetleg Ő is hibázott a kapcsolatban. Sokkal jobb ez a hozzáállás, mint mindenért a másikat hibáztatni. Azonban kedves kérdező a te esetedben sajna az van, hogy másik mozit néztetek a sráccal. Valaki írta előttem, hogy éretlenek a korodbeli fiúk. Sajna azt kell mondjam, hogy igen a többség ennyi idősen egy hülyegyerek még. Nem rontottál el semmit, te odatetted magadat, nem tehetsz szemrehányást magadnak. Jobb ez így hosszú távon hidd el! Szarabb lenne ha úgy jártál volna, hogy harminc pár évesen kell elkezdeni ezt tapasztalási időszakot. Fel a fejjel!
35/F
Kérdező:
Mi lett a beszélgetés eredménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!