Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el megint?
Sziasztok! 21 éves lány vagyok,volt korábban egy három éves és egy öt hónapos parkapcsolatom. A mostani azonban mindegyiken jelentősen tultett. Ennyire sosem éreztem magam érzelmileg és mindenhogy biztonságban,mint most,rengeteg szeretetet és törődést kaptam,azonban most,így négy hónap után a barátom ma elem állt,és közölte,hogy szakítani szeretne mert nem szerelmes belém.
Derült égből villámcsapásként ért,semmi előjele nem volt a dolognak,rengeteget találkoztunk,beszélgettünk,nagyon intim volt a kapcsolatunk(a szepen kívül is). Borzasztóan magam alatt vagyok,mert az eleje óta azt éreztem,hogy "Ez az,most megtaláltam,amire mindig is vágytam". És közben mégsem vált valóra semmi. Nem tudom,mit tegyek,hogy jobban érezzem magam. Túl vagyok már két szakitason(ott is engem hagytak el,a második srác kb ugyanezzel az indokkal,de az pocsék kapcsolat volt es rengeteg jel utalt rá,hogy nem fog működni).
Most az utolsó fiú irt nekem egy bucsuuzenetet,amiben elmondta,hogy sosem kapott ennyi törődést és szeretet és mennyire halas mindezért,de úgy érzem,hogy megint én rontottam el valamit. Tudnátok esetleg mondani valami biztatot? Nagyon elment a kedvem a kapcsolatoktól meg úgy alapvetően a másik nemtől is. :(
Én is azt várom, hogy legyen egy ember, akivel viszonylag hamar összeházasodok, és ne kelljen tovább szenvedni ezzel az egésszel, erre 21 éves koromig csak plátói szerelmem voltak, utána meg mindkét kapcsolatom véget ért 1-1 év után. A legutóbbi pont úgy, hogy az exem szakított, és utána kiderült, hogy valamelyik idióta rokona, akinek nem voltam szimpatikus, ránézésre "megállapította", hogy én mentálisan beteg vagyok, ő pedig ezt végig elhitte a több hónapos együttélés alatt! Azóta is azt várom, hogy mikor mondják be a hírekben, hogy idén ő kapja az orvosi Nobel-díjat ezért a "fantasztikus" teljesítményéért, de valahogy eddig még egyszer sem került be a jelöltek közé... :D
Az önismeret segít, egyrészt neked is több lesz az önbizalmad, másrészt meg lehet találni a probléma gyökerét, pl. gyerekkorodban hosszabb időre magadra hagytak, és emiatt olyan férfiakat választasz tudat alatt, akik nem köteleződnek el, mert mi van, ha ők is ugyanezt megteszik (és pont ezért még is fogják). Vagy olyanokba esel bele, akiken már az ismerkedésnél is látszik, hogy nem lesz tartós a dolog, de te nagyon rájuk vetíted, amit szeretnél. Én most ilyenekkel foglalkozom, és szerintem sokat haladtam vele előre, remélem, hogy ezek után már sikerülni fog megfelelőt találni. Eleve már több embert kikosaraztam, pedig azelőtt úgy voltam vele, hogy szinte bárki jöhet, és elég hamar volt szex is, meg minden egyéb. Hát ezt nem így kellene.
Írj össze 5 dolgot, se többet, se kevesebbet, amiből semmiképp nem tudsz engedni. Pl. legyen hűséges, mert aki félrelép, azzal semmiképp nem tudsz elképzelni boldog kapcsolatot, de azt, hogy ne dohányozzon, inkább nem írod fel, mert ha kint csinálja, akkor nem zavar, tehát ebben tudsz kompromisszumot kötni. Az első pár randin pedig próbáld meg kiszűrni, hogy a jelölt megfelel-e ennek az 5 pontnak, így sokkal nagyobb az esély arra, hogy tartós lesz a kapcsolat, bár garanciát erre soha senki sem tud vállalni.
24/L
Kedves nyolcas
Köszönöm szepen a hosszú és részletes választ,az első szakítás óta foglalkoztam önismerettel,tényleg semmi negatívat nem tudnék mondani a mostani exemrol,semmi hiba nem volt vele vagy hogy ne passzoltunk volna össze. Nem érezte azt,amit kellett volna ezek szerint,ezen nem sokat segít az önismeret. Semmi kotodesi problémám nincs, úgyhogy ezt sem mondanám indoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!