Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit rontottam el megint?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el megint?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 21 éves lány vagyok,volt korábban egy három éves és egy öt hónapos parkapcsolatom. A mostani azonban mindegyiken jelentősen tultett. Ennyire sosem éreztem magam érzelmileg és mindenhogy biztonságban,mint most,rengeteg szeretetet és törődést kaptam,azonban most,így négy hónap után a barátom ma elem állt,és közölte,hogy szakítani szeretne mert nem szerelmes belém.

Derült égből villámcsapásként ért,semmi előjele nem volt a dolognak,rengeteget találkoztunk,beszélgettünk,nagyon intim volt a kapcsolatunk(a szepen kívül is). Borzasztóan magam alatt vagyok,mert az eleje óta azt éreztem,hogy "Ez az,most megtaláltam,amire mindig is vágytam". És közben mégsem vált valóra semmi. Nem tudom,mit tegyek,hogy jobban érezzem magam. Túl vagyok már két szakitason(ott is engem hagytak el,a második srác kb ugyanezzel az indokkal,de az pocsék kapcsolat volt es rengeteg jel utalt rá,hogy nem fog működni).

Most az utolsó fiú irt nekem egy bucsuuzenetet,amiben elmondta,hogy sosem kapott ennyi törődést és szeretet és mennyire halas mindezért,de úgy érzem,hogy megint én rontottam el valamit. Tudnátok esetleg mondani valami biztatot? Nagyon elment a kedvem a kapcsolatoktól meg úgy alapvetően a másik nemtől is. :(

2020. júl. 1. 00:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek után mondjuk egy igazi indokot kellett volna kapnod, akármi is legyen. Férfiként mondom, hogy szerintem ez lenne a minimum.

Igaz, most már menyasszonnyal az oldalamon másként látom a kapcsolatokat. A leírtak alapján nem tudunk tényleges, hasznos választ adni, csak találgatni. A körlüttönk lévők között is sok év után ment tönkre szinte egyik napról a másikra minden, amelynek nem volt előjele.

Egyedül amit tudok tanácsolni, hogy ne add fel! Az pedig, hogy ilyen esetben magadban keresed a hibát teljesen felesleges, hiszen nem tettél semmi olyat sem, amely arra utalna, hogy ezért el kell, hogy hagyjanak. Igaz, ez csak a leírásod alapján van.

Ami pedig az egyik legnagyobb butaság, az pedig az, hogy egymáshoz próbálják a kapcsolatokat hasonlítani. Ilyen nincsen! Két kapcsolat sem ugyan olyan, még ha ugyan az az ember is alakítja ki időeltolódással.

Röviden: Fel a fejjel, nem kell feladni! Fiatal vagy!

2020. júl. 1. 06:59
 12/31 anonim ***** válasza:
15%
Valószínűleg unalmas vagy. 30f
2020. júl. 1. 07:42
 13/31 A kérdező kommentje:
Az első indok az volt,hogy szeptembertől megy ki külföldre tanulni fel évre,és hogy ezalatt nem szeretne tavkapcsolatot(én ezt nem fogadtam el,hogy emiatt szakít,mert erről sokszor beszéltünk már),másodjára azt mondta,hogy az eszéből és nem a szívéből szeret.
2020. júl. 1. 07:45
 14/31 anonim ***** válasza:
Miért olyan nehéz megtalálni az ilyen normális lányokat? :(
2020. júl. 1. 08:51
 15/31 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tényleg csak annyi volt, hogy nem szeretett igazán, szerelemből, csak jó volt veled. Sajnos te pedig sokkal többet éreztél iránta. Tudom nehéz, de picit ésszel is kell olyankor, jobban odafigyelni, a női megérzésre hallgatni, hogy máskor ne járj így.
2020. júl. 1. 09:37
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezek elkerülhetetlenek... nem hiszem hogy elrontottál valamit, pusztán még nem tanultál meg valószínűleg sok mindent, vagy eleget, amit ezeken keresztül majd szép lassan meg fogsz tanulni, helyre kerülnek a dolgok , és érettebb leszel tőle... Kitartást.
2020. júl. 1. 09:57
 17/31 A kérdező kommentje:
Pont ez az,kedves 15-ös,hogy semmi rossz érzésem nem volt a dologgal kapcsolatban. Eleinte kicsit tartottam a kapcsolattól a korábbi rossz tapasztalataim miatt,de annyira jó volt vele,hogy teljesen meg tudtam benne bízni. Az értékeink egyeztek,felnéztem rá,sokat programoztunk,intim volt a kapcsolat. Tényleg semmi jele nem volt a dolognak. Pont ezért nem tudom,hogy hogy fogom tudni lezárni úgy,hogy semmi rossz nem ért engem ebben a kapcsolatban.
2020. júl. 1. 11:00
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon aterzem a helyzetedet, most vagyok 22 eves. 21 eves koromig 3 kapcsolatom volt, egy masfel eves, egy fel eves es egy 1eves es mindharomszor engem dobtak ki, mindegyikbe nagyon szerelmes voltam es az utolsoban tenyleg rettenetesen biztam, hogy akkor ebbol hazassag lesz. Mindegyik kapcsolatomat borzasztoan sokaig gyaszoltam, kb 1 es en is ugy ereztem/erzem, hogy selejtes vagyok es kibirhatatlan, mindenkinek csak egy ugrodeszka, foleg, hogy az utolso ketto ra par honapra megtalalta az igazit, akit mar el is jegyeztek. Nem ertettem, hogy hogyan lehetek egy ennyire jelentektelen ember, akit 2 honap alatt elfelejtenek. Igazabol ezt a reszet meg most sem ertem, csak probalok nem ra gondolni.

De hogy happy end legyen a sztorim vege: amire megtanultam egyedul is boldog lenni osszeismerkedtem valakivel, pedig nagyon nem akartam, mondván en ezt a kapcsolatosdit megegyszer nem jatszom mar el :D bar meg nagyon friss a dolog most meg minden jo es tokeletes a srac, de nagyon ugyelek arra, hogy ne legyek tul sok valamint hogy "ne szeressem annyira", hogy ne tudjam elhagyni, ha elromlana kozottunk a dolog. Szoval azon tul, hogy mar beleszerettem probalok racionalis lenni, a problemakra is ugy tekinteni, marmint nem erzelmekbol hisztizni egybol es probalom szem elott tartani, hogyha javithatatlanul megromlik a kapcsolat vagy azt latom rajta, hogy nem szeret mar, barmennyire is szeretem, de el kell hagynom.

2020. júl. 1. 11:03
 19/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ! Köszönöm a válaszod,tényleg hihetetlen a hasonlóság (sajnos) :( Én egy Valentin napi vacsorán amikor már téma volt,hogy összejövünk,mondtam is neki szó szerint,hogy nem szeretnek megint ugródeszka lenni,állomás,úgyhogy csak akkor próbáljuk meg,ha ő is teljesen komolyan gondolná. Meg most vasárnap értem jött hogy elmenjink hozzájuk,pedig nem kertem. Sokszor bejött a munkahelyemre is, amikor épp tudta,hogy senki nincs bent és mindig figyelmes és udvarias volt. Nem vagyok egy mimoza lelkű lány,de azért merek én is gyenge lenni néha,szóval abszolút meg a nőies kategóriába tartozom, de lassan kezdem azt érezni,hogy túl "férfias" vagyok vagy nem is tudom...már másodjára kapom ezt az okot,hogy szeret de nem szerelmes,és így már tényleg kezdem azt érezni,hogy bennem van a hiba. Az első szakitasom után megtanultam egyedül is boldognak lenni,rengeteg új hobbit csináltam,és csinálok a mai napig,a barátom mellett is volt külön eletem és celjaim,amikert tettem. De most annyira nincs kedvem semmihez,egyszerűen nagyon beleszerettem és fel sem merült bennem soha,az erasmusos kiutazasa ellenére sem,hogy ez nem fog örökké tartani. De hat tévedtem :(
2020. júl. 1. 11:32
 20/31 anonim ***** válasza:

Hidd el nem benned van a hiba, vagyis nem akkora, hogy lelépjen a másik így. De sajnos a fél éves, nem akar távkapcsolatot is jelzés volt már. Ő nem azt érezte, amit te. Nyilván aki szerelmes, az nagyon nehezen, vagy sehogysem veszi észre a jeleket, hiszen szívvel nagyon nehéz látni a rosszat, ami várhat a következőkben.

Próbálj meg a többi dologra koncentrálni, ami lekötött mellette is. Idővel, sok idővel majd talán halvanyul és ha jó lesz magadban is, akkor jöhet a következő, aki talán már marad is, örökre. 😊

2020. júl. 1. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!