Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szakított velem a barátom, amiért elmentem más fiúkkal inni?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy tegnap este barátnőmmel sétáltunk, és két ismeretlen srác meghívott minket iszogatni. Semmi nem történt, szimpla beszélgetés volt csak.2020. jún. 15. 12:47
31/37 anonim válasza:
#30: Azon IS. Lehet, hogy a kérdező párja sem cselekedett logikusan és tisztességesen, viszont a kérdező is mondhatta volna azt erre a kimondottan ismerkedős húzásra, hogy "bocs, de nem". Amúgy azt nem tudom, hogy az általam említett nők szakítottak-e, de szerintem ne erre tereljük a hangsúlyt. Itt olyan kérdésekről van szó, hogy ha kapcsolatban élek, akkor mire mondok igent, illetve nemet. Mert az iszogatásból simán lehetett volna több is, illetve itt maga az a szituáció az érdekes, hogy egy alapvetően ismerkedési szándékkal fellépő ember meghívására hogyan reagálok. Ahogyan korábban is írtam, a férfiak rendszerint nem bájcsevej céljából hívják meg a nőket. Másrészt meg szerintem senkinek sem esne jól, ha a párja vadidegenekkel menne el szórakozni. Ha a kérdező is tudott volna nemet mondani, akkor valószínűleg ő is jobban jött volna ki a helyzetből. Most akkor az lenne a normális, hogy egy kapcsolatban élő ember elmegy egy vadidegennel szórakozni?
32/37 anonim válasza:
#31 Nyilván nem ezt mondtam. A kérdező helytelenül cselekedett, ez egyértelmű, viszont egyből kidobni. Meg lehet és meg kell az ilyesmit beszélni. Ő úgy érezte, hogy ez még beleférhet a kapcsolatba, hát kiderült, hogy nem. Valószínűleg először fordult elő ilyesmi. Ennek ellenére, lehet, hogy a jövőben is hasonlóképp cselekedne, ha teljesen más értékrendet képvisel, mint ami egy kapcsolatban elvárható lenne. Lehet, hogy pont ezt látta benne a srác és ezért cselekedett így, de azért egy esélyt adhatott volna neki.
33/37 anonim válasza:
Igen, akkor megkérdezhetnénk a kérdezőt, hogy ezek után ugyanígy cselekedne?
Mert, ha igen, akkor a barátjának adok teljes mértékben igazat.
Kíváncsi lennék, le vonta e a tanulságot?!
34/37 anonim válasza:
#32: A kérdező párját sem tartom hibátlannak, de szerintem egy kapcsolatban vannak alapvető szabályok, amelyek betartásával jelentősen csökkenthető a kapcsolaton belüli súrlódások száma. Ilyen az, hogy nemet mondunk egy vadidegen ember meghívására, mert az illető valószínűleg nem barátkozni akar. És ilyen szempontból szerintem mindegy, hogy a meghívást elfogadó miben van benne, és miben nincs. Itt szerintem az a lényeg, hogy lépünk-e a potenciális megcsalás irányába, akár érzelmi az, akár testi, akár mindkettő. Egy ilyen meghívás nyilvánvalóan ismerkedési szituáció, ezért szerintem elvi kérdés, hogy a nőnek ezt hárítania kell. A másik dolog pedig az, hogy oké, hogy aki elfogadja a meghívást, az mondjuk nem nyit az őt meghívó felé. Viszont ha ilyen könnyen belemegy egy meghívásba, akkor jó eséllyel lesz még egy alkalom, meg még egy, és a vége teljesen kiszámíthatatlan. Mi van, ha egyszer majd nem tud ellenállni a csábításnak? A kérdező párja valószínűleg túl hirtelen cselekedett, nyilván átgondolhatta volna a dolgot, de lehet, hogy úgy gondolta, hogy konkrét megcsalás is történt.
35/37 anonim válasza:
Én nem szakítottam volna egyből,ha még nem adtál előtte okot a féltékenységre,viszont több ilyen nem tűrnék el,1 kapcsolatban bírja már ki a nő a palija mellett,és ne ismerkedjen már minden jöttmenttel,bár a mai világban biztos nagy elvárás ez...
36/37 anonim válasza:
#34 Igen, teljesen jogos, benne van a veszély és a kockázat. Viszont azt se felejtsük el, hogy feltételezhetően nagyon fiatalokról beszélünk, tizenévesekre gondolok. Ők még nem minden esetben tudják felmérni a kárt, amit okoznak egy-egy döntésükkel és inkább most csináljanak hibát, mint a későbbi (komolyabb) kapcsolataikban. Remélhetőleg átolvassa a kommenteket, kiszűri a számára relevánsakat és tanul majd belőle.
37/37 anonim válasza:
Aik ezért nem vágja ki a csaját, az egy igazi veréb csicska.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!