Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szakított velem a barátom, amiért elmentem más fiúkkal inni?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy tegnap este barátnőmmel sétáltunk, és két ismeretlen srác meghívott minket iszogatni. Semmi nem történt, szimpla beszélgetés volt csak.
2020. jún. 15. 12:47
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
43%

#7 most még csak beszélgetett velük és ittak, legközelebb csak bulizni mennek el velük, aztán csak lepippanta őket, aztán csak lefekszik velük de érzelem nélkül mert a barátját szereti és sosem csalná meg.

Van amit nem csinálunk meg kapcsolatban. Az a két srác azért akart velük dumálni mert fel akarták szedni őket. Ezt a srácot is tudták, a kérdező is tudja és a kérdező barátja is tudja. Ennek ellenére mégis leült a két vadidegennel dumálni. Az a nő akinek párkapcsolata van de mégis elmegy bárkivel beszélgetni aki fel akarja szedni mennyire tekinthető szerinted hűséges típusnak?

Nem muszáj párkapcsolatban élni de ha azt választjuk akkor a minimum az, hogy tiszteljük a másikat.

2020. jún. 15. 13:21
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
#6, 7: Itt szerintem meg kell különböztetni a barátkozás és az ismerkedést, illetve azt, hogy valaki milyen módon ismerkedik meg mással. Ha pl. a kérdező munkahelyére odakerül egy új férfi kolléga, nyilván van esélye annak, hogy elkezdenek beszélgetni mint munkatársak. Vagy egy régi haverral találkozik úgy, hogy előtte ezt megbeszéli a párjával, még ez is oké. De az, hogy random elmegy inni valakivel, az már az ismerkedés kategória. Szerintem a legtöbb férfi nem azért hív meg egy nőt egy italra, mert barátkozni akar. És ha fordított esetben egy párkapcsolatban élő férfi hívna el vadidegen nőket iszogatni? Nekem ne mondja senki, hogy ilyen esetben akár a barátnője, akár másvalaki nem arra gondolna, hogy a férfi többet akart ezektől a nőktől.
2020. jún. 15. 13:31
 13/37 anonim ***** válasza:
84%

De pl hol történt beszélgetés?

Nagyon nem mindegy, hogy a pár méterre lévő pubba hívnak, vagy fel a lakásra..:D érted.

Mert az első nem egy egetrengeto vétek.

Hányszor volt olyan huszon éves korom elején, hogy egy pubba a barátnőmmel voltunk, és odajött két srác..nekem volt kapcsolatom, a barátnőmnek nem. Mondjam azt, hogy " akkor most szépen távozzatok az asztaltól, mert nekem van barátom." ?

Ez amúgy is elég hamar kiderül, mivel rá szoktak kérdezni. Amit én el is mondtam mindig. Nem is történt semmi.

2020. jún. 15. 13:32
 14/37 anonim ***** válasza:
89%

"#7 most még csak beszélgetett velük és ittak, legközelebb csak bulizni mennek el velük, aztán csak lepippanta őket, aztán csak lefekszik velük de érzelem nélkül mert a barátját szereti és sosem csalná meg."

Na ettől a gondolatmenettől vagyok rosszul. Nem kérünk számon olyasmit, ami nem történt meg. Ilyen erővel ne is köszönjön vissza az ellenkező neműeknek. Elvégre ma még csak visszaköszön, jövő héten már beszélgetnek, következő héten már buli, aztán pippantás...

Komolyan, a két kezem összeteszem, hogy nem ilyen gondolkodású a párom. Kb. minden külön töltött percben retteghetnék, hogy vajon most mi mögé fog valami gyanúsat képzelni. Írod, hogy aki nem képes tisztelni a másikat, annak nem való a párkapcsolat. Valóban. De annak sem, aki nem képes megbízni másik emberben.

2020. jún. 15. 13:33
 15/37 anonim ***** válasza:
76%
Zalán stream?
2020. jún. 15. 13:40
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok feltekenykedo típus, a párom sem az.

De nekem ez nőként akkor sem tetszene. Ahogy irták: ismerkedhet nőkkel, de nagyon nem mindegy a környezet. Nyilván ha mondjuk elmegy a haverjaival valamerre és a társaságba más részéről bekerül egy lány, vagy munkahelyen új kolléga, akkor persze, ismerkedjen, nem azt várom, hogy szóba se álljon ellenkező neműekkel.

De ha két srác leszólít két vadidegen csajt és iszogatni hívja őket, az egyértelműen ismerkedési szándék. Nyilvánvaló, hogy nem barátkozás a cél. Ilyen esetben szerintem egy normális kapcsolatban elő nőnek eszébe sem jut, hogy elfogadja a meghívást. Nekem legalábbis nem jutna eszembe. És ha fordított esetben a párom elfogadná, nagyon szarul esne.

Max akkor elfogadható, ha mondjuk a barátnőm szingli, és neki szimpatikus valamelyik srác.

17/37 anonim ***** válasza:
85%

"Szerintem a legtöbb férfi nem azért hív meg egy nőt egy italra, mert barátkozni akar."

Valóban. De az a lényeg, hogy a kapcsolatban levő illető (jelen esetben a nő) mit akar. Nem csak italmeghívásnál van, hogy többet akar a férfi (pl. kollégák közt is vannak, akik titokban többre ácsingóznak). Na és. Ha a lánynak csak egy figura, akivel kíváncsiságból beszélget egy sort, semmit több, akkor nincs min izgulni. A páromban pedig megbízok (hacsak valami múltbéli dolog miatt nem adott okot ennek az ellenkezőjére).

18/37 anonim ***** válasza:
62%
#17: És akkor miért hárítják általában a kapcsolatban élő nők a meghívásokat, ha a beszélgetés belefér? És miért háborodnának fel a legtöbben, ha egy kapcsolatban élő férfi elhívna iszogatni egy vadidegen nőt. Nyilván értem, hogy a kapcsolatban élő embertől is függ, hogy mi lesz ebből, de pl. az italra való meghívás tipikusan párkapcsolati ismerkedős próbálkozás, és ha valaki már kapcsolatban él, akkor általában el szokta ezt utasítani. Szerintem senkinek sem esik jól, ha a párja belemegy ilyen tipikus randizós helyzetekbe. Ha én férfiként odamennék vadidegen nőkhöz, és meghívnám őket valamire, szerintem ők sem arra gondolnának, hogy én csak úgy beszélgetni akarok velük, mert éppen nincs más dolgom.
2020. jún. 15. 13:51
 19/37 anonim ***** válasza:
45%

Detto mint a 13-as.

Volt, hogy elmentünk bulizni barátnőmmel és odaült az asztalunkhoz 2 pasi. Meghívtak egy italra és beszélgettünk. Barátnőmnek nem volt senkije, nem fogom azt mondani, hogy húzzatok el, mert nekem barátom van. Addig sem nyomult egyik sem, de időközben ugye kiderült, hogy nekem van valakim, így búcsúkor barátnőmtől puszival, tőlem integetéssel köszöntek. (Hozzátenném, hogy a nevünket sem mondtuk el, így esély sem volt arra, hogy tartsuk ezután a kapcsolatot és később átmenjünk lepippantani őket, ha már korábban ezt írta valaki)

Kicsit más valóban, ha séta közben mennek oda és mentek el együtr valahova, de ha éppen egy kocsma közelében jártatok, azért nem nagy dolog.

Van akinek rosszul esnek ezek a dolgok és ezt teljesen meg is tudom érteni, de akkor ezeket tisztázni kell. Ha előtte nem jött fel a téma, akkor utána szakítás helyett kell ezt megbeszélni.

2020. jún. 15. 14:08
 20/37 anonim ***** válasza:
72%
18 És? Az én párom is beszélőviszonyban maradt olyanokkal, akik ismerkedni akartak vele (olyannal is, aki teljesen belé volt esve). Na és. Nekem tökmindegy, melyik srác miről álmodozik. Nekem egyvalami számít: a párom akar-e bármi olyat, ami a kapcsolatba nem fér bele. A beszélgetés nálam nem tartozik ezek közé.
2020. jún. 15. 14:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!