Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete szakítottunk a barátommal. Azóta folyton a csajokkal bulizós képeket töltögeti fel. Lehet hogy ez nekem szól?
Azelőtt évi 1 képet ha feltöltött, most hogy egy hete szakítottunk minden nap, buliképeket, iszogatásokat, bulika csajokkal, nagy haveros képeket mikor sose voltak túl jóban, random csajos képek. Lehet ez csak mutatja, hogy jól van? Nagyon fura mert soha nem ilyen volt. Én szakítottam vele, lehet az még hozzáad.
Ő 27/F
(és soha nem korlátoztam le semmibe, mindig mehetett ahova akart, szóval nem amiatt van hogy elszabadult tőlem)
Így dolgozza fel a szakítást, vagy mutatni akarja a haverjainak, hogy mekkora májer. Ne foglalkozz vele. Idővel abbahagyja ezt.
F
Igen, ez valószínüleg neked rendezett színház, ha te szakítottál, ès ez eddig nem vallott rá. Így dolgozza fel, meg azt akarja mutatni a külvilágnak, hogy jól èrzi így magát. (Ami valószínüleg pont az ellenkezője.)
Ha nagyon zavar, akkor tiltsd le, ès akkor nem látod, neked is könnyebb. Ha nem zavar különösebben, akkor meg lapozz tovább.
Amúgy nem èrtem ezeket a korábbi válaszolókat. "Minek nèzegeted, meg minek foglalkozol vele".... Nem kell nèzegetni kifejezetten ahhoz, hogy lásd ezeket a bejegyzèseket. Ha ismerős, ott lesz a hírfolyamban. Meg ma, kit ne foglalkoztatna,mikor nèhány napja mèg egy pár voltak? Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!