Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, szakítottam a barátommal és rám írt az anyukája?
Figyelt kérdés
Pár hónapot voltunk együtt, de szakítottam vele, mert nem működött. Félvállról vette a kapcsolatot, nem akart elköteleződni. Másnap rámírt az anyukája (egy 29 éves férfiról beszélünk aki még a szüleivel él), és elmondott engem mindennek, hogy tehettem ezt a fiával, tuti megcsaltam, mekkora qrva vagyok, stb. Nagyon nevetek, de nem tudom mit kellene erre reagáljak. Szerintetek mit tegyek?2020. jún. 3. 17:48
1/11 anonim válasza:
Semmit, tegyél rá magasról és folyékonyan..
2/11 anonim válasza:
Semmit, nem érdemes erre reagálni. Anya "megvédi" a pici fiacskáját, kb.felkötöttem volna magam, ha anyám ilyen szinten beleavatkozik a magán életembe.
3/11 anonim válasza:
Jézus márja :)
ÉN egy az egybe letettem volna a telefont. Semmit nem kell tenned. Egyszerűen nem veszed fel a telefont és nem reagálsz neki semmire. Tiltod őt és kerülöd ahol csak lehet.
Aztán hidd el ez is lecseng.
4/11 anonim válasza:
Én megírnám, hogy miért szakítottam, majd letiltanám mielőtt választ küldhet.
5/11 anonim válasza:
En orulnek, hogy milyen jol dontottem.
6/11 anonim válasza:
Semmit. Örülj, hogy megszabadultál a mama pici fiától.
7/11 anonim válasza:
Na pont ezért törlök és tiltatok minden exet, és azok pereputtyát szakításkor.
8/11 anonim válasza:
Én is anyámmal élek, de egyszer sem írt rá egyik exemre se, amikor szakítottunk. Szerintem se tegyél semmit. Ez a tette őt minősíti és a fiát is. Sajnos az ilyenek miatt ítélik el azokat, akik szintén az anyjukkal, (szüleikkel) élnek, de nem anyu pici fia!
35/f
9/11 anonim válasza:
Irj vissza az anyukajanak hogy mennyire elbaszta a kisfiat es gratulalj neki
most visszakapta megint es elvezheti ... de torold azonnal mert a valasz nem fontos
10/11 anonim válasza:
Legalább már tényleg vége, mert ezek után ők (anya és fia) se gondolhatják komolyan hogy lesz még dolgotok egymással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!