Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottam a baratommal, orulten faj, adnatok tanacsot?
Sorozatos megcsalasok miatt szakitottam a baratommal. 7 evig voltunk egyutt , az utobbi fel evben kezdtek jelentkezni ezek a dolgok... 1 hete kiadtam az utjat.. az elso napokban viszonylag jol voltam, rettenetesen sokat szenvedtem mellette, de a mai nap valami eltorott bennem es percrol percre csak szep emlekek ugranak be es potyognak a konnyeim. Elveszettnek erzem magam,osszetortem , elveszitettem azt az embert aki mellett biztonsagban ereztem magam valaha , akivel terveztem es ezek a tervek most semmisse valtak. Megszakad a szivem ..
Kene tanulnom a vizsgaimra de egyszeruen egy roncs vagyok... kerlek irjon valaki mitol lesz ez jobb per pillanat mert nem birom mar tovabb
Hogy egy régi Zorán dalt idézzek:
"A szerelemnek múlnia kell, HA MÚLIK AKKOR FÁJNIA KELL!"
Ez az élet rendje, Cicus! Hagyd, hogy fájjon, de ha rá gondolsz ne szépíts és ne csak a szép emlékekre gondolj! Látod itt is ügyesen kezdted. tudod miért lett vége. Ő hibázott. Ennyi. Te ne hibáztasd magad. Jól tetted, amit tettél. A döntésed megalapozott volt. Minden más csak önmarcangolás lenne. Te beleadtál mindent - Ő nem érdemelt Téged. De ha rá gondolsz, mindkét dolog jusson eszedbe. Nem hibáztál, mikor vele kezdtél 7 éve, ahogy most sem, hogy befejezted. Ne szépítsd az emlékeket és ne is hagyd, hogy túlzottan magával ragadjon a gyűlölet.
Itt tényleg az idő lesz a gyógyír. Nem akkor vagy túl rajta, ha meggyűlölöd. Hanem akkor, ha már semmilyen érzelem nincs benned iránta (se pozitív, se negatív)
Most sírj. Még friss! Ez a természetes, hisz érző emberi lények vagyunk! Ne szégyelld magad elől a könnyeidet. Ne zavarjon, hogy ez tör ki belőled. Se mos, se holnap, se pár hét múlva. Ha elfojtod magadban, rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!