Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottam a baratommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam a baratommal, orulten faj, adnatok tanacsot?

Figyelt kérdés

Sorozatos megcsalasok miatt szakitottam a baratommal. 7 evig voltunk egyutt , az utobbi fel evben kezdtek jelentkezni ezek a dolgok... 1 hete kiadtam az utjat.. az elso napokban viszonylag jol voltam, rettenetesen sokat szenvedtem mellette, de a mai nap valami eltorott bennem es percrol percre csak szep emlekek ugranak be es potyognak a konnyeim. Elveszettnek erzem magam,osszetortem , elveszitettem azt az embert aki mellett biztonsagban ereztem magam valaha , akivel terveztem es ezek a tervek most semmisse valtak. Megszakad a szivem ..

Kene tanulnom a vizsgaimra de egyszeruen egy roncs vagyok... kerlek irjon valaki mitol lesz ez jobb per pillanat mert nem birom mar tovabb

2020. jún. 3. 12:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmitől, ezen az időszakon még egy új kapcsolat se segít.
2020. jún. 3. 13:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra egyfolytában, hogy megcsalt, ne félj hamar elhessegeti a jó emlékeket, hogy valójában micsoda kígyó egy alak volt a párod.
2020. jún. 3. 13:02
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen erre probaltam gondolni. Az elso napokbAn ezert is voltam “jol”, mert nagyon nagyon jutott eszembe mas ,csak az hogy mennyire elbant velem. De eltet egy het , es a kezdeti harag mar lecsillapodott. Sose mennek mar vissza hozza , de minden porcikam vagyodik utana megis
2020. jún. 3. 13:15
 4/16 anonim ***** válasza:
11%
Úristen te könnyeket potyogtatsz egy olyan ember után, aki folyamatosan megcsalt téged? Normális vagy? Inkább gyűlölnéd kéne őt, nem sírnod miatta. Van rengeteg srác, akit ugyanúgy meg tudnál szeretni, mint őt, de ők nem csalnának téged folyamatosan.
2020. jún. 3. 13:16
 5/16 A kérdező kommentje:
4,valoszinu te nem voltal meg egyutt senkivel 7 even keresztul... nyilvan van bennem egyfajta gyulolet, de az nem olte ki a 6-7 even at tarto szeretet egy csapasra
2020. jún. 3. 13:38
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal nincs gond, ha csak a szép dolgok maradnak meg benned, én is vagyok így exekkel. A gond akkor van, ha ezekután vágyódsz még mindig utána. Idővel jobb lesz, az első időszak mindig a düh meg a roasz emlékek, ez nálad 1 hét, de ahhoz több idő kell neked, hogy túljuss rajta. Meg fog oldódni, sok tanácsot nem tudunk adni, de az igaz, hogy nehogy már egy ilyen ember után sírj.
2020. jún. 3. 13:59
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok sirni utana , gyulolom azert amit velem tett de megis sirok... miert van ez??
2020. jún. 3. 14:12
 8/16 anonim ***** válasza:
Azért sírsz, mert nem bírod elterelni a figyelmed semmi mással és csak ez jár az eszedben. Menj sétálj egyet vagy sportolj valamit jól fáraszd le magad , majd aludj egy nagyot.
2020. jún. 3. 14:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Idővel elmúlik. Ez most sovány vigasz, de erre nincs mas.
2020. jún. 3. 14:23
 10/16 anonim ***** válasza:

Hogy egy régi Zorán dalt idézzek:

"A szerelemnek múlnia kell, HA MÚLIK AKKOR FÁJNIA KELL!"

Ez az élet rendje, Cicus! Hagyd, hogy fájjon, de ha rá gondolsz ne szépíts és ne csak a szép emlékekre gondolj! Látod itt is ügyesen kezdted. tudod miért lett vége. Ő hibázott. Ennyi. Te ne hibáztasd magad. Jól tetted, amit tettél. A döntésed megalapozott volt. Minden más csak önmarcangolás lenne. Te beleadtál mindent - Ő nem érdemelt Téged. De ha rá gondolsz, mindkét dolog jusson eszedbe. Nem hibáztál, mikor vele kezdtél 7 éve, ahogy most sem, hogy befejezted. Ne szépítsd az emlékeket és ne is hagyd, hogy túlzottan magával ragadjon a gyűlölet.

Itt tényleg az idő lesz a gyógyír. Nem akkor vagy túl rajta, ha meggyűlölöd. Hanem akkor, ha már semmilyen érzelem nincs benned iránta (se pozitív, se negatív)

Most sírj. Még friss! Ez a természetes, hisz érző emberi lények vagyunk! Ne szégyelld magad elől a könnyeidet. Ne zavarjon, hogy ez tör ki belőled. Se mos, se holnap, se pár hét múlva. Ha elfojtod magadban, rosszabb lesz.

2020. jún. 3. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!