Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottam a baratommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam a baratommal, orulten faj, adnatok tanacsot?

Figyelt kérdés

Sorozatos megcsalasok miatt szakitottam a baratommal. 7 evig voltunk egyutt , az utobbi fel evben kezdtek jelentkezni ezek a dolgok... 1 hete kiadtam az utjat.. az elso napokban viszonylag jol voltam, rettenetesen sokat szenvedtem mellette, de a mai nap valami eltorott bennem es percrol percre csak szep emlekek ugranak be es potyognak a konnyeim. Elveszettnek erzem magam,osszetortem , elveszitettem azt az embert aki mellett biztonsagban ereztem magam valaha , akivel terveztem es ezek a tervek most semmisse valtak. Megszakad a szivem ..

Kene tanulnom a vizsgaimra de egyszeruen egy roncs vagyok... kerlek irjon valaki mitol lesz ez jobb per pillanat mert nem birom mar tovabb

2020. jún. 3. 12:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom, ne a szép emlékeken merengj, hanem azon, hogy mennyire megalázott, és boldogtalanná tett. A szerelem egyik legjobb ellenszere, ha megpróbálod megutálni a másikat. Jelen esetben ez ráadásul teljesen jogos lenne. Olyasmire vágysz, aminek nincs realitása. Mellette soha nem lehetnél boldog, mert ő olyan, amilyen. Innentől fogva kár bánkódni utána.
2020. jún. 3. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Felrázhatlak? Szimplán jó szándék, de tényleg. "elveszitettem azt az embert aki mellett biztonsagban ereztem magam valaha , akivel terveztem es ezek a tervek most semmisse valtak."

Az az ember te vagy és nem az exed, hiszen folyamatosan csalt és ha így folytatnád tényleg elvesztenéd azt az embert aki mellett igazán önmagad vagy. Az az ember jogosan adta ki az útját egy siklónak aki kedvére albérletezett máshol is az állandó barlang mellett.

Szóval önmagadat még nem vesztetted el de jó lenne ha odafigyelnél saját magadra mert akiről írtál az inkább önmagad és nem a bocsánat a szóért szoknyapecér exed. Biztonságot csak az ad aki igazán szeret ő nem szeretett igazán.

2020. jún. 3. 16:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Ugy erzem mar onmagamar is kezdem elvesziteni
2020. jún. 3. 16:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Rajtam alkalmi szex segitett ismeretlennel, tarskeresorol. Jo volt, nem onzo, szenvedelyes. Ongyilkos gondolatok par ora alatt el lettek felejtve. Ereztem, hogy leteznek meg joleso csokok, olelesek. Direkt egy olyannal volt, aki csak atutazoban volt, es nem volt tema, hogy tobbet nem latom.

Engem a holtpontrol mozditott ki a szex, de onnan ezer dologgal kellett utana foglalkoznom, hogy felejtsek.

2020. jún. 3. 16:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Valaki barátnő, aki meghallgatna?
2020. jún. 3. 18:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező nyugi. EZ TELJESEN TERMÉSZETES. 7 évet 1 hét alatt hogy is lehetne elfeledni? Ez rengeteg idő, rengeteg szálon kötődés, rengeteg közös emlék..igen, ez egy óriási veszteség, az jelzi hogy egészséges ember vagy hogy ennyire fáj. Nyilván úgy hogy 7 évig valaki más az életed része volt most teljesen új hogy egyedül vagy és hiányzik az a feled amit ő jelentett. Manapság az érzelmek ereje és mélysége nincs megbecsulve plusz mindent azonnal és gyorsan akarunk ezért döbbennek meg sokan hogy egy ilyen feldolgozási folyamat bizony hónapokig tart. Hónapokig fájni fog és megnehezíti az életed. Ezt nem lehet megkerülni. Éld meg ezeket az érzéseket, légy egyedül, ne siettesd a gyászt. El fog múlni. Azt NE hagyd hogy a fájdalom vegye át a kontrollt és belerangasson egy bufelejto kapcsolatba vagy vissza hozza. Érdemes felkeresni pszichológust valamint ismerősökkel beszélni róla, keress támogatást.
2020. jún. 4. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!