Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, szakítottam a barátommal, hogy csökkentsem a hiányérzetet és szomorúságot amit átélek?
Figyelt kérdés
1,5 évig voltunk együtt. Hosszas gyötrődés után be kellett látnom, hogy nem illünk össze, nem becsül meg eléggé, csak sokadlagos személy vagyok az életében, akit néha elővehet. Más az életstílusa,mint nekem. Semmi közös nincs bennünk, így jobbnak láttam ezt a döntést. Őt látszólag annyira meg sem viselte. Most, hogy szakítottam, nekem persze hogy hiányzik, és hatalmas űrt, magányt érzek. Félek, hogy már sosem lesz senkim, és mi van ha velem volt a baj. Teljesen magamba fordultam, nem tudom mit kéne tennem, hogy ne állandóan erre gondoljak. Valami tipp? Bocsi, ha hisztinek tűnik, de most tényleg úgy érzem elvesztem és tanácstalan, magányos vagyok. 24/L2020. jún. 9. 20:15
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt olyan ismerős csaj aki dobta a barátomat aztán még a csaj volt depressziós...
Ha annyira rossz volt vele akkor miért sajnálod ennyire? Kb csak megszokásból voltál vele, azon kívül semmi közös nem volt bennetek.
4/6 tgt válasza:
Te most gyászolsz. Nem jó érzés, de kikerülhetetlen. Nem fog így maradni, hidd el. Jobb lesz nemsokára.
5/6 anonim válasza:
Uhh, ugyanaz volt nálunk is a szakítóok. 1 hónapja szakítottam vele. 7 év után. Rohadtul fáj :( 23L
6/6 anonim válasza:
Az s legrosszabb amikor az ember szerelmes es megis szakit. En kozepkoru nokent szenvedek. A baratom csak az agyban szeret. Akkor vannak szep szavak, "szeretlek". A elet tobbi teruleten sokadik vagyok neki. Rajottem potlek vagyok neki.... Szoval tudom mit erzel kerdezo. Tanacsom: tobbet lenni tarsasagban. Baratnok, rokonok. Nem toptengeni. Programok akar kulturalis vagy sport, konditerem, torna, joga. Hobbit keresni ,ha van abban aktivabbnak lenni. Esetleg egy gyengebb nyugtato amig nagyon faj es semmire nem tudsz koncentralni. (Valeriana, veny nelkul kaphato.) En ezekkel a modszerekkel elem tul a gyaszidoszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!