Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van értelme sexkapcsolatot kezdeményezni az exemmel?
Szakítottunk,mert a párom kisfia és a családja(az exe aki előttem volt )nem tud elviselni,és így nem találkozhatna a gyerekkel,így döntenie kellett,a gyereket választotta.
Szeret,és még én is őt,bár már nem szerelemmel,mert sajnos a történések és az hogy nem mellettem maradt a gyerekkel szemben,a szerelmet kiöltèl belőlem.
Én ajánlottam,hogy lehetne köztünk ilyen titkos sexkapcsolat,mert igényem van rá,nagyon jó volt vele de nem tudom,hogy ez jól végződne-e.
Maga a titkos viszony nagyon vonzó számomra,ha csak rá gondolok, forróság tölt el.
Van,akinek ez működött ,lehet-e ezt tényleg érzelmek nélkül csinálni,mert visszakapni nem akarom,viszont a sex vonz.
A láthatást nem tiltja meg,de az ilyen véletlen találkozók amiket itt szervezget a csaj,miattam nem működne
És a párom annyit szeretné látni a gyereket amennyit csak lehet hogy ne apa nélkül nőjön fel.
És én útban vagyok ebben,mert én nem mehetek oda nem láthatom a gyereket a közelébe sem mehetek mert én vagyok a szemét nő aki utána összejött vele és szerinte miattam veszítette el
Csak sajnos nem fogja fel hogy én ezer éve ismerem őt nagyon jóban voltunk mindig és kb 2 hónap múlva jöttünk össze és rá egy hétre tudtam meg hogy terhes a csaj.
Már akkor el kellett volna hagynom,mert akkor nem fájt volna ennyire
Hát igen,ezért szakít.
Nyilván erősebb a fia iránti szeretet,mint irántam.
Ugyanis mindenki számára egyértelmű amit a csaj csinál.
Csak neki nem tűnik fel.
Most nagyon nagyon boldog hogy van egy fia akivel sokat lehet.
De majd ha rájön a csaj,hogy ezzel nem szerzi vissza,akkor maradnak a kötelező láthatások,és máris minden változik.
De én addigra már nem leszek.
Szerintetek mi lenne a legjobb,nyilván ha eltűnnèk,és nem is jelentkeznèk már nála ?!
Tényleg nem tudom mit csináljak..ez a kis titkos viszony jó lett volna,de így nem fogom tudni visszaszerezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!