Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő, míg túl tudom magam tenni magamat az exemen?
A kérdés "Mennyi idő, míg túl tudom magam tenni magamat az exemen?"
Szavazásnál a válaszok: Igen/Nem. Tudod mit legyen igen, mert ez így értelmetlen.
A kérdés kifejtése nagyon eltér a kérdés címétől, ez így nem igazán helyes.
De amúgy változó kinek meddig tart túllépni. Van aki sosem fog; de olyan is akinek pár nap elég. Személyiségfüggő.
Az bánt a legjobban, hogy ő már talált valakit te pedig még nem.
Fordított esetben ha te találtál volna valakit, (vagy találnál) akkor magasról lesz**rnád, hogy mit csinál.
Nem vele kéne foglalkoznod hanem magaddal és mással, másokkal, foglald le magad és ne a brühühü zenéket hallgasd meg a képeket nézegesd. 1000 dolog van amit lehet ilyenkor csinálni.
50%-ban rajtad múlik, hogy mennyi idő alatt teszed magad túl rajta.
3/3
Én elhiszem, sőt elsőre is tudtam, csak ez így nagyon nem helyes, hogy a kérdés címe olyan, mint egy alibi, mert igazából téged picit sem érdekel ez a "mikor teszem túl magam" dolog, hanem a csak a megcsalás-dolog. Ami nem baj, csak az eredeti címnek semmi köze a szavazáshoz.
Mintha a saját történetemet olvastam volna...
Februárban lett vége a kapcsolatomnak, szintén úgy, hogy már régóta nem volt a legjobb, sokat veszekedtünk. Nekem is egy barátnőm mondta, hogy megtalálta tinderen.. Nyilván ő próbálta kimagyarázni, hogy csak poénból töltötte le, és nem is beszélt senkivel. De nekem ez már nem fért bele egy kapcsolatba.
3 hónap kevés idő feldolgozni egy ilyen dolgot szerintem, és teljesen normális, hogy még nem vagy túl rajta.
Próbáld meg elterelni a gondolataid, foglald le magad programokkal, baratnokkel, családdal. De nagyon nehéz túljutni ezen, főleg, hogy nem szépen ért véget.
Szia! A leghosszabb kapcsolatomon kb három hónap volt tovább lepni(kb 3 évig tartott),és tudatosan úgy álltam hozza a sírós korszak után,hogy ha szetmentunk,akkor nem ő volt az igazi,és vár meg rám valaki,akivel boldogok leszünk. Ha ezt tudod magadban tudatosítani,akkor hamar tulleszel rajta. A második kapcsolatomon kb két hét volt továbblépni(ugyanezzel a technikával),és jelenleg a harmadikban(reményeim szerint az utolsoban) vagyok.
21N
Sok kitartást neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!