Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elhagyni, ha nem látom vele magamat a jövőben?
Figyelt kérdés
3eve vagyunk együtt, 22eves vagyok.
Nem valami jó abkapcsokstunk, csúnyan beszél, agresszív. Esetek 30szazalekaban jó minden.
Nem látom vele magamat 5-10 év múlva, de arra sem tudom magam ravenni hogy elhagyJam.
2016. okt. 6. 13:37
1/3 anonim válasza:
Félaz az egyedül léttől ennyi év kapcsolat után, és vagy sajnálod a srácot/ félsz tőle vagy a reakciójátol. De ami nem megy nem szabad eröltetni mert kiéget. Vegyél egy nagy levegőt álj elé ésnszakíts ha ilyen rossz és kezdj bele egy másikba ahol sokkal boldogabb lehetsz.
2/3 anonim válasza:
Mert kötödsz hozza
megszoktad vele,és nehéz elképzelni nélkűle ennyi év után.
Vagy talán még szereted.
3 év nem kevés idő.Sokszor már nem vagyunk szerelmesek de a sok eggyütt töltött idők,percek,emlékek nem akarnak elengedni és nehéz kilépni.De ahogy irtad csúnyán beszél agressziv,te is tudod jól mi a megoldás,
nem érdemes tovább húzni az időt,szakitani kéne
mert jobb már úgy sem lesz.Nem könnyű a szakitás de idő múltával minden megoldodik.
3/3 anonim válasza:
Agresszív, csúnyán beszél? Látom a jövőd. Kék, zöld monoklik a szemed alatt, de már nem tudsz lépni a két kicsivel sehová:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!