Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor valaki megbánt, inkább sajnálom őt, mint magamat. Normális ez?
De ezen csak te tudsz változtatni!
Mivel leírtad, hogy ez nem helyes, innentől fogva csak rajtad áll, hogy jobban kiállj magadért bizonyos helyzetekben!
Nem ō bánt meg, te választod azt, hogy megbántódsz, vagy talán ō az aki uralja a te érzelmeidet?
Nincs olyan, hogy valaki más engem meg tud bántani, mert kivétel nélkül minden esetben az én felelōsségem a saját érzelmi életem minōsége, tudatos lényként meg tudom választani a reakcióimat.Nem az érzelmeim és hajlamaim uralnak engem, hanem fordítva.
Ha valaki ad neked valamit akkor azt te veszed el, ha nem veszed el nem tudja oda adni, csak megkísérelni.
Ha valami nekem nem tetszik akkor visszautasíthatom megbántódás nélkül is, sokkal egészégesebb, nem érint szélsōségesen érzelmileg.
Aki nem ura érzelmeinek az hánykolódik csak az élet tengerén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!