Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját magamat kínzom. Teljesen beteg vagyok?
A történetem igen hosszú és nagyon kusza,azt hittem túl vagyok az exemen de mégsem.
Júliusban szakitott velem,több okból részben igaza volt.Azt hittem belehalok nem tudtam enni,bőgtem nem ettem.Teljesen padlóra kerültem,mindent bevetettem bár nem kellettem neki így sem.
Majd szeptemberben közös megbeszélés alapján találkoztunk,éreztem túl vagyok rajta,úgy jöttem haza hogy ok nekem ő már nem kell többé.
Kb ezután ket héttel megkeresett és újra beszélgetni kezdtünk,nem tudom nálam mik mennek végbe megint.
Ez egy anonim oldal így ide keirhatom nemde?
Úgy érzem kihasznál,hogy csak akkor kellek neki amikor épp kedve tartja...
Megint találkozni fogunk,de nem tudom hogy ő mit szeretne.Bennem ez van,és itt kibeszélhetem...
Nem lehet szavakba foglalni,mit érzek,életemben nem láttam ilyen gyönyörü szemü férfit,ilyen gyönyörü szeplős bőrt,nekem ő (volt)a mindenem.
Mindennél jobban szerettem,de úgy érzem egyoldalú.
Máskor meg az van bennem ha egyoldalú ő miért akar velem találkozni?
Miért keres?
Minden tanácsot meghallgatok,még ha savazás is lesz belőle...
Nem savazlak, egyszerűen szerelmes vagy.
Addig nem változik semmi, amíg a ragaszkodásod el nem múlik. Akár még jól is alakulhat ez a kapcsolat :)
Nincs szex.
Sőt pont én voltam aki akart szexet,/ez gáz ugye/?:(/,de ő meg azt mondta hogy nem tudja milyen hatással lenne rá ha együtt lennénk.
Tegyük helyre a dolgokat,ezt kérte.
Szeret téged, de valamit megelégelt, még ha ő ugyanannyira vagy jobban hibás benne, mint te.
Nem, amikor kedve tartja, hanem tudat alatt tudja, ő irányít s mikor lecsillapodik s hiányozni kezdenél neki, keres.
Nem figyeltél rá, így nem tudhattad, hogyan hat életedbe, de valójában nem értetted meg, így megérezted, mikor keresett.
Nem használ ki tudatosan.
Ezért imádod ennyire, mert szerelmes voltál, vagy belé.
Szeret téged, csak a sok ovis hülyeség miatt aktívan nem nyilvánul meg nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!