Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 A kérdező kommentje:
Termeszetesen olyan válaszok érdekelnek, ahol egykor volt azért szerelem
2020. máj. 13. 18:09
2/11 anonim válasza:
Igen :) Anno én szakítottam a barátommal, most azt hogy miért nem részletezném, mert nagyon hosszú viszont megvolt rá a nyomós okom. Nagyon meg szenvedtem a dolgot minden téren, ez tavaly valentin nap utáni nap történt, de még ma is sokat gondolok rá és fáj.
3/11 anonim válasza:
Amikor velem szakítottak kevésbé fájt, mint amikor én. Pedig elvileg ennek fordítva kéne lennie. De mégis ott volt a fejemben a kérdés, hogy vajon jól tettem e, fél éven gyötört és néha még most is. Soha többet nem szakítok senkivel, inkább tegye meg ő.
5/11 anonim válasza:
Soha nem értettem ezeket, barátom csaja is dobta a srácot és a csaj még hozzá ment sírni hogy mennyire sajnálja, meg még hónapokig szenvedett miatta... Miközben ő dobta ki a srácot mint a taknyot...
Undorító.
7/11 anonim válasza:
Nagyon faj, meg masfajta rossz erzesek is tarsultak hozza. Osszessegeben, ugy ereztem magam, mintha embert oltem volna, de gondatlansagbol. No vagyok. Kimeletlenul szakitottam, eselyt sem adtam neki valaszra, gondolkodasra, megbeszelesre. A kimeletlenseg oka sajat magam visszatartasa miatt volt, hogy ne tudjak eltantorodni. A SIM-kartyam osszetortem, es o 1000 km-re volt.
Alapveto balfasz tulajdonsagon nem tudtam napirendre terni, ami a jovo szempontjabol nem volt biztato. Mai napig faj. 13 eve tortent.
8/11 anonim válasza:
Fájhat, persze. Ha megcsalás miatt szakítasz vagy bántalmazó kapcsolatból menekülsz. Amúgy mi fájna? Nem szereted már a másikat, nem akarsz vele együtt lenni, te akarod így, a te döntésed.
9/11 anonim válasza:
Mindkét félnek fájhat, bármi legye nis az oka a szakításnak
10/11 anonim válasza:
En szakotottam es evek utan sem hevertem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!