Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért keres az exem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres az exem, ha szerinte velem nem volt jövője?

Figyelt kérdés

20 éves lányok vagyunk,5 éves távkapcsolatot tudunk magunk mögött.Sok problémánk volt,végül szakított velem többek közt azért,mert a családja nem fogadná el a kapcsolatunkat,nincs egyelőre biztos anyagi hátterem és nem lehet közös,vér szerinti gyerekünk.Szakítás után még beszélgettünk,de mind a ketten el kezdtünk ismerkedni tinderen,ő az orrom alá is dörgölte,hogy talált mást,és hogy már nem akar velem találkozni,pedig úgy volt,hogy utoljára szemtől szemben elbúcsúzunk.Mikor mondtam neki,hogy én is ismerkedek,rettentően felháborodott,de továbbra is folytatni akarta a napi beszélgetést,én viszont kértem,hogy hagyjuk abba.Egy ideig békén hagyott,de mostanság újra írogatni kezdett (nem napi szinten,hanem mikor "oka" van rá),tudni akarja,hogy visszajövök-e Magyarországra ,vagy külföldi egyetemre járok-e majd.Kérte,hogy szóljak,ha lesz valami információm az egyetemről,és mondjam el,hogyan döntöttem,aztán később szemrehányást tett,amiért nem írtam neki semmit.Mindenfélét kérdez tőlem,hogy beszélgessünk,volt,hogy arról mesélt,hogy egy sorozat szereplője rám emlékezteti.

Miért csinálja ezt?Ő akart szakítani,az utolsó hónapokban folyton hangsúlyozta,hogy boldogtalan velem,mindenért engem hibáztatott,annyira se tart,hogy elbúcsúzzon tőlem tisztességesen.Mi járhat a fejében?

Kérlek,írjatok,nagyon tanácstalan vagyok.

2020. máj. 9. 18:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 igazad van.A barátai nagy része se tudta,hogy együtt vagyunk,mások véleményét mindig többre tartotta nálam.
2020. máj. 12. 21:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs is kérdés. Nem jó olyan emberre pocsékolni az életet aki önmagát sem képes felvállalni.
2020. máj. 12. 21:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Igaz,köszönöm a válaszaid.Csak ne zavarna össze a viselkedésével.
2020. máj. 12. 21:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő maga se tudja mit akar, senkinek se kívánom az olyan se veled, se nélküled kapcsolatot ami ilyen ember mellett lesz.
2020. máj. 12. 21:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg tényleg nem tudja,különben nem kérne folyton számon:)
2020. máj. 12. 21:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbálnék vele minden kapcsolatot megszüntetni és továbblépni. Egyrészt a viselkedése miatt, ami nem fair veled szemben és kiderül belőle, hogy nagyon bizonytalan lány, másrészt pedig mert nem hiszek az ilyen hosszú távú távkapcsolatokban, szerintem nem lehet igazán megismerni a másikat facebook messengeren meg viberen keresztül. Szerintem picit hanyagold őt, ismerkedj közeledben lévő lányokkal, akikkel nem kell bújkálni, az egyetemen is biztos sok új impulzus fog érni. Fel a fejjel!
2020. máj. 13. 12:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy még ő se tudja mit akar. Úgy értem hogy milyen emberrel képzeli el a jövőjét. A saját kereset nyilván csak idő kérdése. De ha valóban szeretne gyereket a jövőben az már nehezebben valósítható meg ha veled van.

De ha jól érzi magát most, akkor úgy tűnik hogy már csak arra az esetre akar ha valami nem jön össze neki.

Vagy vannak még az exel barátkozó emberek. Bejelölgetik mindenhol az exeiket meg üzengetnek mintha minden a régi lenne. Engem is meg talált az egyik, először 5 év után jelölt be, utána máshol kb 15 év után. Nem tudom miért, mert soha nem fogunk beszélni egymással többé, nem is érdekel mi van vele, őt se hiszem higy érdekli hogy mi van velem.

Ha ennyire zavar szakíts meg vele a kapcsolatot. Nálam ez működött mindig.

2020. máj. 13. 12:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ha valakinek még volna hozzászólnivalója,az írjon,minden véleményre kíváncsi vagyok:)
2020. máj. 14. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!