Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért keres az exem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres az exem, ha szerinte velem nem volt jövője?

Figyelt kérdés

20 éves lányok vagyunk,5 éves távkapcsolatot tudunk magunk mögött.Sok problémánk volt,végül szakított velem többek közt azért,mert a családja nem fogadná el a kapcsolatunkat,nincs egyelőre biztos anyagi hátterem és nem lehet közös,vér szerinti gyerekünk.Szakítás után még beszélgettünk,de mind a ketten el kezdtünk ismerkedni tinderen,ő az orrom alá is dörgölte,hogy talált mást,és hogy már nem akar velem találkozni,pedig úgy volt,hogy utoljára szemtől szemben elbúcsúzunk.Mikor mondtam neki,hogy én is ismerkedek,rettentően felháborodott,de továbbra is folytatni akarta a napi beszélgetést,én viszont kértem,hogy hagyjuk abba.Egy ideig békén hagyott,de mostanság újra írogatni kezdett (nem napi szinten,hanem mikor "oka" van rá),tudni akarja,hogy visszajövök-e Magyarországra ,vagy külföldi egyetemre járok-e majd.Kérte,hogy szóljak,ha lesz valami információm az egyetemről,és mondjam el,hogyan döntöttem,aztán később szemrehányást tett,amiért nem írtam neki semmit.Mindenfélét kérdez tőlem,hogy beszélgessünk,volt,hogy arról mesélt,hogy egy sorozat szereplője rám emlékezteti.

Miért csinálja ezt?Ő akart szakítani,az utolsó hónapokban folyton hangsúlyozta,hogy boldogtalan velem,mindenért engem hibáztatott,annyira se tart,hogy elbúcsúzzon tőlem tisztességesen.Mi járhat a fejében?

Kérlek,írjatok,nagyon tanácstalan vagyok.

2020. máj. 9. 18:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem azért mert nem amiatt szakítottatok mert nem szerettétek egymást hanem mert a körülmények így hozták. Én is szakítottam a barátnőmmel 5 hónapja többek közt azért mert ő a jövőben szeretett volna gyerekt én meg nem, de ettől még egy szinen szerettük egymást és azóta is néha néha keressük egymást, meg egyszer találkoztunk is és újra úgy éreztük magunkat mint mikor még együtt voltunk, sőt ő még meg is akart csókolni. Szerintem nálatok is hasonló okok miatt van ez
2020. máj. 9. 18:53
 2/18 A kérdező kommentje:
Meglehet,de akkor nem értem,miért nem tisztel meg 5 év kapcsolat után annyival,hogy beül velem egy kávéra...Illetve szerintem azért mondta meg,hogy ismerkedik mással,hogy fájdalmat okozzon.Később direkt hangsúlyozta nekem,hogy nagyon jól megvan a bőrében a szakítás óta,mégis ő keres.
2020. máj. 9. 19:04
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még kötődik/ragaszkodik hozzád. Ha esetleg napi szinten sokat beszéltetek, akkor most nem tudja azt az űrt kitölteni, ami így keletkezett. Azzal, hogy az orrod alá dörgöli, meg olyanokat mond, hogy jól van a bőrében csak magát hitegeti. Belül biztos érzi, hogy nincs túl rajtad, és szerintem egy 5 éves kapcsolaton nem is lehet pár hét, hónap alatt túl lenni. lehet, hogy ő akart szakítani, de azért feldolgozni ezt nem egyik napról a másika fogja. Csak addig kéne, hogy legyen elég önfegyelme, ne irkáljon mindenfélét, figyelembe vegye a te érzéseid, és esetleg ha készen áll, akkor úgy lezárni, elköszönni, amit egy 5 éves kapcsolat érdemel.
2020. máj. 9. 20:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne azon gondolkozz, hogy mit gondol, szakított, csak úgy tudsz tovább lépni, ha nem engeded bele ilyen szinten sem az életedbe. Az lenne a normális, ha nem beszelnétek, csak a sebeket tépi fel azzal, amit csinál. Tiltsd le mindenhol!
2020. máj. 9. 20:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

#1-es vagyok

Lehet pont emiatt nem akar talélkozni mert fájna neki és mert el akar engedni és tudja hogy úgy nem menne neki ha időt tölt veled. Én is mikor szétmentem az exemmel akkor mondta hogy azért találkozhatnánk meg ha úgy van maradhatnánk barátok extrával de tudtam hogy úgy sosem fogom túltenni magam rajta ezért kerültem az ilyen helyzeteket

2020. máj. 9. 20:22
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

1.opció: Nincs túl rajtad azóta sem, még mindig szeret és vissza akar kapni.

2.opció: Társfüggő,és a külön töltött idő óta nem talált új csajt, így visszasétálna a megszokott múltba, hozzád.

2020. máj. 9. 21:41
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

#1-es,nem arról van szó,hogy találkozgatni akarok vele,utoljára akartam látni,hogy szemtől szemben zárhassuk le az 5 éves múltunkat.Szerintem ennyit megérdemelnék,ha fáj,ha nem...

2020. máj. 12. 20:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy gondolja, hogy a nője mellé jó lesz egy potyapu.nci, már bocsánat hogy ilyen vulgáris vagyok. Már bizonyította hogy semmit nem érsz a szemében, de úgy gondolja behülyíthet megint
2020. máj. 12. 20:58
 9/18 A kérdező kommentje:
#8 Inkább az új pasija mellé (amikor lesz neki),elvégre csak egy férfit fogadna el a családja és csak férfi tudna neki gyereket csinálni..:(
2020. máj. 12. 21:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha feladja azt amit akar a család elvárásai miatt, akkor meg is érdemli amilyen élete lesz. Komolyan mondom: ne pazarold az idődet rá, sosem fog kiállni érted egy ilyen. Vagy bujkálni, lapítani akarsz?
2020. máj. 12. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!