Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irnátok pár happyEND történetet?
Olyan történetek érdekelnek mert jelenleg eszméletlen rossz passzban vagyok ahol vége lett egy kapcsolatnak ahol volt egy kisgyerek is (1) és akkor abban a pillanatban nem láttatok jövő képet, viszont valami csoda történt és boldogok lehetetek utána.
Na ez az amit jelenleg nem látok, csak akarom hinni....
31/F
3#
Köszönöm igen ez egy olyan ami valamilyen szinten happyend
És igen közben és benne értem is a lényeget mert boldog vagy de te nem igy tervezted hanem úgy hogy a gyereket apjával vagy együtt viszont máshogy alakult és boldog tudsz már lenni.
Nálunk az a baj hogy sajnos nem nálam van a gyerek igy nagyon fáj...
En terhesen + 2eves gyerekkel valtam, raadasul tgyas alatt megszunt a munkahelyem, mire megszuletett a kicsi, a szereto lakott a lakasunkban, en meg a 2 gyerekkel anyameknal. Munkat abban a varosban nem talaltam, a fovarosba hivtak volna, de nem mertem bevallalni ugy h par honapos volt a kisebb. 2ev mulva ismertem meg a parom, 9 honap tavkapcs utan koltoztunk ossze, elfogadta mindket gyermekemet, mara hazasok vagyunk es a kozos babat varjuk, munkam is lett, a korabbi fizum duplajat keresem.Szerintem felszalloagban vagyunk:)
Exferjemek azota elvaltak a csajjal.
1 súlyos baleset miatt kórhazba kerültem.
Utolag kiderült hogy míg en bent feküdtem a kórhazba majd utána otthon labadoztam meg elvoltam a gyerekkel addig az asszony félrekúrt.
Mikor kiderült lelépett a gyerekemmel együtt otthagyva engem betegen egyedül.
Rá 1 evre kiderült hogy gyógyíthatatlan beteg...
Meghalt és visszakerült hozzám az imadott gyermekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!