Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi, akivel elég ambivalens a viszonyom, miért ír le nekem minden előzmény nélkül egy olyan történetet, ami számára "ciki"?
Igazából egyfajta protokolláris bénázást mesélt el minden előzmény nélkül, ami a szakmánkban nagyjából már-már az égő" kategóriába sorolható. Ő is mondta, hogy utána nagyon szégyellte magát. Mi célja lehet ezzel?
ő 39. én 32
Ez egy nagyon primitív és ócska próbálkozás lenne, ki dől be ennek?
Nem hiszem, hogy ciki történetet akart volna kicsalni. Alapvetően jó ember és szerintem sosem ártana sem nekem, sem másnak. Viszont borzasztóan érzékenyek vagyunk mindketten, ezért van, hogy hónapokig levelet sem váltunk, majd ugyanott folytatjuk, mintha mi sem történt volna. Több ismerősöm szerint vonzódik hozzám, de nem tud ezzel mit kezdeni, és ez utóbbit ő is elismerte.
Viszont a történet akkor is a semmiből jött, és nem értem, hogy mi célja lehetett ezzel.
Bízik benned.
Ez szerintem csak jót jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!