Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megemlítettem, hogy a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megemlítettem, hogy a szakításon gondolkozom. Normális reakció ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Elhidegültem a barátomtól ,próbálkoztam, de megváltoztak az érzéseim. Ő nagyon odáig volt értem, azt is mondta hogy velem le tudná élni az életét.

Telefonon beszéltünk, és kicsúszott a számon, hogy gondolkoztam a szakításon, de semmi se lett kimondva. Kértem, hogy találkozzunk személyesen, mert nem így szeretném lezárni. Nem válaszolt semmit, másnap letiltott minden honnan.

Normális vagy gyerekes ez a reakció? Ő 28/F, én 25/L

2020. máj. 1. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért a “gondolkodik” még nem jelenti azt, hogy 100%. Lehet, hogy meg lehetett volna beszélni, nem kellett volna egyből letiltania mindenhonnan.
2020. máj. 4. 13:30
 12/13 anonim ***** válasza:
65%

"Viszont azt nem írtam, hogy ő korábban hányszor dobott már hirtelen felindulásból, és ezt ő is elismerte, facebook üzenetben!"

És ez mit jelent? De komolyan? Ez téged feljogosít arra, hogy infantilis legyél? Mert erre kerestél evvel felhatalmazást, ha Ő gyerekes akkor te is lehetsz az. Teljesen passzoltatok ebből a szempontból, megtalálta a zsák a foltját.

Szóval "a másik szemében a szálkát, sajátodba még a gerendát sem".

(Annyival írnám maximum ezt felül, hogy mindkettő gerenda volt)

2020. máj. 4. 14:31
 13/13 anonim ***** válasza:
30%
Jól tette
2020. okt. 5. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!