Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a volt barátom? Kezd ijesztő lenni.

Figyelt kérdés

3 héttel ezelőtt szakított velem a barátom, elég sok ideje voltunk együtt, de neki elege lett a vitákból és szakítani akart. Én ezt el is fogadtam, hiszen láttam rajta hogy időre van szüksége, fájt de belementem az egészbe. Szépen lassan kezdtem helyrejönni, de a volt barátom folyamatosan a házunk körül kering, házunk előtt ül. Levelet küld nekem stb.

Nekem borzasztóan ijesztő ez hogy szakítás után itt mászkál a hát körül, nem szól nekem erről, csak ha kinézek az ablakon ott van. üldögél magában, köröz a ház körül.

Nem tudom mit tegyek, beszéltem erről vele szépen, de csak kifogásokkal jött hogy miért van itt. Most már nem akarok szólni neki, de borzasztóan félelmes ez nekem, hogy nem tudok úgy kinézni az ablakon hogy ne lenne itt.

Amíg többen vagyunk itthon nem félek, de ha egyedül maradok félek hogy bejönne.

valakivel történt már ilyen? Tudtok tanácsot adni?

2020. ápr. 13. 18:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy rájött, hogy már nem érdeklődsz iránta és ez sérti az ego-ját.

Illetve ez már tényleg zaklatás kategória amit írtál

2020. ápr. 19. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!