Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ijesztő nőként 26-27 évesen szakítani és ismét
szinglinek lenni, miközben már családalapításra
gondolnál alapesetben?
Biztosan frusztráló annak, aki már családot szeretne alapítani, mert ennyi idős korban sokkal jobb megszülni a gyereket, mint 30 felett.
2020. febr. 16. 10:22
Nem . Mit kene tenni? Bent maradni egy kapcsolatban ami sz*r ,szulni egy gyereket es inkabb harmincevesen egyedulallo anyakent keresni part?
2020. febr. 16. 10:23
Egy 26-27 éves nőnek mindig van kilátásban valaki, válogathat, ha legalább átlagos külsejű. Ezért is szakít egy kisebb nehézségnél. Azt hiszi ez örökké tart.
2020. febr. 16. 10:28
Pont annyira ijesztő, mint az, hogy 26-27 évesen még egy rendes, hosszútávú kapcsolatot sem tud felmultatni valaki (nem, nem a bulizás meg pasifalas miatt, hanem így alakult, nem jött a megfelelő ember) és tuti, hogy az első hosszútávú nem fog örökké tartani, szóval majd 40 körül talán révbe érek. Addig meg el kell fogadni, hogy ezt dobta a gép, másnak összejon, nekem nem. A lényeg, hogy a saját életemet éljem.
2020. febr. 16. 10:30
5/18 A kérdező kommentje:
Nem, az nyílván nem megoldás.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy én pánikolok ennyire, hogy egyrészt van ez a nyomás, másrészt ugyanúgy elkapkodom a következő döntésem és hogy a férfiak felé kommunikálom ezt a siettetséget, ami szintén nem szerencsés.
27 éves vagyok, épp most vagyok túl egy szakításon. Engem épp az frusztrált, hogy a párom mellett nem volt jövőképem, bizonytalan volt a kapcsolat már jó pár hónapja. Inkább maradok egyedül egy darabig, de nem érzem helyénvalónak, hogy ennyi idősen húzzuk egymás idejét. Addig igyekszem megszilárdítani magam, hogy legközelebb jobban átlássak egy párkapcsolatot. Remélem tudtam segíteni.
2020. febr. 16. 10:41
örülj neki, hogy nem a gyerek megszületése után mentetek szét.
2020. febr. 16. 10:42
Biztos nehez, de tenyleg millioszor rosszabb a masik opcio, hogy egy rossz kapcsolatbol nem lepsz ki
2020. febr. 16. 11:33
Egy 9 éves kapcsolatomnak 26 éves koromban lett vége. Akkor azt gondoltam, hogy macskás vénasszony leszek, majd elég gyorsan találtam párt újra. 2.5 évig tartott, de nagyon nem passzoltunk, annak is vége lett, akkor voltam 29. Megint pánikroham, hogy egyedül maradok, sosem lesz férjem, családom.
Rá pár hétre csak az utamba toppant a szerelem, pedig akkor már pont beleéltem magam a szingliségbe:D és most érzem azt, hogy minden tökéletes, helyére kerültek a dolgok. Iszonyatosan boldog vagyok a jelenlegi párom mellett, megvannak a közös célok. Szóval szerintem nyugi, nem vagy elkésve.
2020. febr. 16. 11:43
Nem ijesztő, nálam 33 alatt szóba se jöhet a gyerek. Sőt, még az se biztos hogy valaha lesz. Ha lesz, az is örökbefogadáson keresztül, úgyhogy még 40 évesen is bőven időben leszek. Ha sajátot akarnék, akkor se szülnek előbb mint 33 évesen, ki akarom élvezni az életet.
2020. febr. 16. 11:49
Kapcsolódó kérdések: