Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 192 ezer a nettó jövedelmem, akkor elég a családalapításra vagy munkahelyet kell váltanom és itt kell hagynom ezt a jó kényelmes munkahelyen?
Én kevésnek gondolom de te látod, hogy hogy éltek, mennyit tudsz félrerakni. Ha mondjuk van saját lakás vagy ház akkor már kevesebb a kiadás például mint ha albérletet kell fizetni. Nyilván függ attól is, hogy a párod mennyit keres, mennyit fog kapni amíg otthon van a gyerekkel.
Én biztosan nem vállalnék addig gyereket amíg nincs akkora megtakarításom amiből a lehetséges váratlan költségeket egy gyerekkel kapcsolatban ki tudom fizetni.
Ha mindkét fél megkeres ennyit akkor elég lehet. Félre tudnak rakni havi 1-200 ezret.
De hogy tudtok ennyiből megélni? Van saját lakás? Élelem segély, netán bármi más segítség?
Vagy sok a lemondás? Segítsetek...
Nézzetek már körül! Ez egy átlagos fizetés, millióan élnek meg ennyiből, és felnevelnek egy-két gyereket.
Oké, nem mennek tengerpartra évente többször, meg nem jár a gyerek a huszadik fas2om különórára is, és az asszonynak se lesz plasztikáivá a melle szoptatás után, de megélni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!